EXCLUSIV | Virgil Stroescu dezvăluie secretele ascunse ale cancerului! Descoperă cum ne expunem la cea mai brutală boală a timpurilor: „Noi suntem făcuți de Dumnezeu să mâncăm hrană bazică”

Nu mai este un secret faptul că, la nivel global, cancerul este boala care ia cele mai multe vieți. Poate că cel mai mare război dus de omenire este cel cu boala și nu cel în care se folosesc tancuri și arme. Virgil Stroescu a dezvăluit care sunt obiceiurile care ne împing în brațele acestei maladii cumplite și cum ar trebui să fie stilul nostru de viață dacă ne dorim să trăim o viață lungă și frumoasă.

06 dec. 2023, 07:33
EXCLUSIV | Virgil Stroescu dezvăluie secretele ascunse ale cancerului! Descoperă cum ne expunem la cea mai brutală boală a timpurilor: „Noi suntem făcuți de Dumnezeu să mâncăm hrană bazică”
EXCLUSIV | Virgil Stroescu dezvăluie secretele ascunse ale cancerului! Descoperă cum ne expunem la cea mai brutală boală a timpurilor: „Noi suntem făcuți de Dumnezeu să mâncăm hrană bazică”

Virgil Stroescu a vorbit, în exclusivitate pentru Romania TV, despre una dintre cele mai mari probleme ale omenirii, respectiv cancerul. Zi de zi, auzim cazuri sau povești ale unor persoane care suferă cumplit din cauza acestei boli sau care chiar pierd lupta cu ea. Conform acestuia, alimentația joacă un rol extrem de important în ceea ce privește apariția acestei maladii devastatoare, iar hrana animală se dovedește a fi un adevărat dușman în lupta cu cancerul.

Citește și: Alimentele care să nu lipsească de masa celor care țin postul Crăciunului. Recomandările nutriționistului Virgiliu Stroescu

De altfel, Virgil Stroescu a afirmat faptul că întregul nostru stil de viață joacă un rol important pentru sănătatea noastră, iar stresul și supărările sunt un adevărat declanșator al cancerului. Acesta este de părere că postul este extrem de binevenit în viața noastră, deoarece ne dă ocazia de a trece printr-o cură de detoxifiere. Mai mult, el susține că ar trebui să renunțăm complet la hrana animală, care este acidă, și să ne focusăm pe un regim alimentar bazic, respectiv cel de tip vegetarian.

„Depinde din ce punct de vedere vorbim, deoarece în Biblie nu apare ideea că omul trebuie să postească înainte de sărbători. Deci, asta este o chestiune mai mult de tradiție, nu e o problemă pur religioasă. S-a făcut socoteală că toate posturile de peste an ar însemna o zi de post, o zi normală, dacă tragi linie. Și punctul respectiv face foarte bine, deoarece toată hrana animală nu e sănătoasă. Noi suntem făcuți de Creator să mâncăm hrană bazică, nu acidă. Aciditatea ne face foarte rău. Tot cancerul apare de la aciditate. Problema este așa: omul dacă mănâncă hrană acidă, cancerul apare foarte ușor. Și atunci au gândit cei care gândesc religios: „hai să facem o detoxifiere”. Adică nu mâncăm decât hrană vegetală așa cum a fost în Eden. Și este renumit faptul că există niște ameliorări formidabile în cazul celor care țin postul. Hrana animală are factor de creștere și dacă avem o celulă canceroasă și îi dai hrană animală, cancerul crește. Cancerul are trei etape. Prima este inițierea. A doua este promovarea și a treia este progresia. În fiecare celulă și în fiecare secundă în corpul nostru se fac celule canceroase. Creatorul a pus la ramificația vaselor niște celule numite „killer”. Permanent, prin ele, corpul scapă de celulele canceroase. În grâu apare un acid fitic și mulți îl critică, spunând că acesta blochează calciul și magneziul. El apare în cereale ca să nu aibă prea mult fier, iar prea mult fier aduce cancer. Cancerul este o boală polifactorială, nu e doar despre hrană. Hrana e doar 60%. Cancerul vine și de la: aer, nervi, divorț, alcool, prea mult stat, nervi. Ce este stresul? Nu este suma lucrurilor care ne supără, ci modul în care noi reacționăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Stresul înseamnă: „ce poziție avem noi față de ceea ce se întâmplă” a declarat Virgil Stroescu în exclusivitate pentru România TV.

Citește și: Dr. Virgiliu Stroescu pune tunurile pe Guvern: „Avem un minister al Sănătății, nu al ‘Bolii’!” / Medicul NU recomandă covrigii: „Sunt foarte răi!” | EXCLUSIV