Executare silită cu scandal în Piteşti VIDEO

Reprezentanţii unei firme de leasing, posesorul unei maşini, poliţia şi un executor judecătoresc au făcut circ într-o parcare. Totul, din cauza unei maşini pentru care nu s-ar mai fi plătit ratele de leasing.

30 ian. 2013, 07:23
Executare silită cu scandal în Piteşti VIDEO

Fiecare dintre părţi susţine că are dreptate, informează România TV. Şoferul spune că a fost pus să plătească mai mult decât trebuie, iar reprezentantul firmei de leasing susţine că, din septembrie, nu a mai primit niciun leu pentru maşină.

„Din septembrie am rămas cu o mică restanţă. Nu mai ştiu exact. Dar cum au prins momentul şi am depăşit trei luni de zile mi-au băgat şi taxa pe gât să plătesc tot o dată. Am încercat să vorbesc cu ei dar au spus nu, ne plătiţi tot odată, dacă nu vă luăm maşina şi cum au încercat să ia maşina fără acte fără nimic” a spus Teodor Ionescu, utilizatorul maşinii.

„Avem o hotărâre judecătorească. Şi asta vom demonstra în faţa instanţei, nu în faţa televiziunii. Noi am aplicat un sechestru, am aplicat sigiliul pe maşină, iar utilizatorul a rupt sigiliul” a spus Florin Tudor, executor judecătoresc.