Executare silită cu scandal în Piteşti VIDEO

Publicat: Miercuri, 30 Ianuarie 2013 09:23 // Actualizat: Miercuri, 30 Ianuarie 2013 09:55 // Sursa: RTV.net

Reprezentanţii unei firme de leasing, posesorul unei maşini, poliţia şi un executor judecătoresc au făcut circ într-o parcare. Totul, din cauza unei maşini pentru care nu s-ar mai fi plătit ratele de leasing.

Fiecare dintre părţi susţine că are dreptate, informează România TV. Şoferul spune că a fost pus să plătească mai mult decât trebuie, iar reprezentantul firmei de leasing susţine că, din septembrie, nu a mai primit niciun leu pentru maşină.

"Din septembrie am rămas cu o mică restanţă. Nu mai ştiu exact. Dar cum au prins momentul şi am depăşit trei luni de zile mi-au băgat şi taxa pe gât să plătesc tot o dată. Am încercat să vorbesc cu ei dar au spus nu, ne plătiţi tot odată, dacă nu vă luăm maşina şi cum au încercat să ia maşina fără acte fără nimic" a spus Teodor Ionescu, utilizatorul maşinii.

"Avem o hotărâre judecătorească. Şi asta vom demonstra în faţa instanţei, nu în faţa televiziunii. Noi am aplicat un sechestru, am aplicat sigiliul pe maşină, iar utilizatorul a rupt sigiliul" a spus Florin Tudor, executor judecătoresc.

 

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 ian 20:49
Votează email 0 email
...height="315" src="http://www.rtv.net/embed_iframe.php?id=64045" border="0" scrolling="no" style="border: 0px;"> Sursa RTV.NET...
30 ian 09:37
...au făcut circ într-o parcare. Totul, din cauza unei maşini pentru care nu s-ar mai fi plătit ratele de leasing. Citește mai departe… via RTV.NET – Stiri – Ştiri web design & ...
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H