Exerciţii de doar 8 minute pe zi pentru a creşte pectoralii şi a scăpa de grăsime VIDEO

Majoritatea bărbaţilor au o problemă majoră atunci când vine vorba de obţinerea pectoralilor sculptaţi care sunt promovaţi în media.

RomaniaTV.net
10 apr. 2014, 07:15
Exerciţii de doar 8 minute pe zi pentru a creşte pectoralii şi a scăpa de grăsime VIDEO

Este un lucru bine stiut faptul ca unii dintre ei apeleaza la “scurtaturi” pe baza de suplimente alimentare sau injectii cu steroizi direct in muschi pentru a obtine pectoralii pe care ii viseaza.

Aceste practici, combinate cu exercitiile prost efectuate la sala de forta si cu un regim alimentar deficitar din punct de vedere al vitaminelor si carbohidratilor, fac ca in timp pectoralii aparuti peste noapte sa se lase si sa dea impresia de sani masculini.

Exista insa o tehnica ce face ca muschii pectorali sa se dezvolte armonios in timp, sa capete taria si densitatea necesara si compozitia chimica pentru a dainui aproape o viata.

Aceasta tehnica presupune efectuarea zilnica a unor exercitii de tip flotare care dezvolta nu numai muschii pectorali, ci si tricepsul si spatele, intr-un mod cat se poate de armonios si de sanatos.

Exercitiile de doar 8 minute pe zi pentru dezvoltarea si cresterea pectoralilor trebuie efectuate timp de doua luni pentru a beneficia de rezultatele dorite. In acest timp, vor fi alternate zilnic exercitii cu gradele de dificultate I, II si III.

Continuarea si VIDEO pe Lyla.ro.