Exerciţii de fitness pentru un orgasm mai intens

De acum, ai un motiv în plus să te apuci de fitness (pe lângă relaxare, slăbit şi modelat corpul): studii recente dezvăluie legătura dintre fitness şi... orgasm.

RomaniaTV.net
20 iun. 2013, 09:30
Exerciţii de fitness pentru un orgasm mai intens

Doar in cazul in care esti o tipa foarte sportiva ai chef oricand sa-ti iei echipamentul si sa te indrepti voioasa catre sala.

Insa daca fiecare intentie de miscare este pentru tine un exercitiu de vointa, atunci poate e bine sa-ti dam un imbold in plus, povestindu-ti despre avantajele sportului in viata ta sexuala.

Citeste si: Sfatul oamenilor de stiinta pentru un orgasm mai intens

Si nu, nu vorbim doar de clasicele exercitii Kegel, incordarea in serii a muschilor vaginali, ci de exercitii care antreneaza zona abdominala si datorita carora poti avea mai usor orgasm. Da, ai citit bine!

Pe ce trebuie sa te axezi

Excercitiile sunt menite sa ajute la intarirea muschilor pelvieni si abdominali, astfel incat sa-ti identifici mai usor punctul G, dar si sa-ti cresti sansele sa obtii mai repede orgasmul in timpul actului sexual.

Citeste si: Geometria punctului G

„Cele mai bune si mai comune exercitii care au puterea, in timp, sa contribuie la obtinerea orgasmului sunt cele abdominale, ridicatul de greutati, yoga, catararile si spinning-ul”, detaliaza dr. Debby Hebernick, profesor universitar la Universitatea Indiana din SUA.

Afla mai multe exercitii pe Cosmopolitan.ro.