Exerciţii fizice pe canapea: Fii în formă acasă

Nu mai ai nicio scuză să te sustragi de la doza de mişcare zilnică! Ţi-am pregatit 3 exerciţii de făcut acasă, pe canapeaua din living.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 14:03
Exerciţii fizice pe canapea: Fii în formă acasă

Prima şi cea mai plăcută variantă de făcut mişcare acasă ar fi o partidă intensă de sex sau poate doar o „gigiuleală” serioasă. Ambele variante te-ar putea ajuta să arzi între 150-300 de calorii într-o jumătate de oră, mai ales dacă eşti activă în timpul preludiului şi îţi place să fii „on top”. Să nu mai spunem că o condiţie fizică bună te poate ajuta să ai parte de sex mai bun.

Sex mai bun cu ajutorul sportului

O satisfacţie destul de mare poţi obţine şi din mişcarea zilnică pe cont propriu. Cine arată bine se simte bine, aşa că nu mai amâna să faci exerciţii fizice. Lasă scuzele la o parte, schimbă-te în ceva comod şi încearcă aceste exerciţii simple în confortul propriei locuinţe, fără să te deplasezi la sală şi să pierzi timpul pe drum.

4 exercitii de tonifiere in fata televizorului

Învinge gravitaţia

Una dintre temerile femeilor odată cu înaintarea în vârstă este că sânii lor vor pierde lupta cu gravitaţia. Ajută-i să îşi păstreze fermitatea cu acest exerciţiu simplu, care îţi va lucra mai multe grupe de muşchi, printre care şi pectoralii. Acest exerciţiu necesită greutăţi dar poţi să improvizezi cu 2 sticle de apă de 500 ml.

Din poziţia sezut cu spatele la canapea întinde-te pe spate astfel încât să stai cu capul şi umerii pe canapea iar mijlocul să fie în aer, sprijinită în tălpi, cu genunchii îndoiţi la 90 de grade. Simţi abdomenul şi fesierii încordaţi? Acum întinde braţele pe canapea (perpendicular cu trunchiul) ţinând greutăţile în mâini şi ridică-le deasupra pieptului cu mişcări lente dar precise. Fă 3 seturi a câte 15 de repetiţii.

Vezi pe Cosmopolitan.ro si celelalte exercitii ca sa te mentii in forma acasa.