Exerciţii fizice pentru orgasm garantat

Exerciţiile pentru întărirea musculaturii din zona pelvisului şi a coapselor ajută nu numai la slăbit, ci şi la creşterea calităţii sexului, la obţinerea orgasmului şi la intensificarea lui.

RomaniaTV.net
28 apr. 2014, 06:51
Exerciţii fizice pentru orgasm garantat

Fandarile laterale joase

Fandarile cresc flexibilitatea, fapt care poate ajuta o femeie sa se pozitioneze astfel in timpul partidei de sex pentru atingerea punctului G. Pentru a efectua fandarile laterale joase, stai in picioare cu talpile cat se poate de departate. Apleaca-te din sold intr-o parte pana ajungi in pozitie de fandare joasa, tinand palmele lipite si bratele intinse inainte. Apoi balanseaza-ti greutatea corpului pe celalalt picior si efectueaza aceeasi miscare. Executa intre 10 si 20 de repetari pe fiecare parte.

Intinderea muschilor adductori

Stai cu picior in fata si unul in spate, astfel incat intre talpile sprijinite ferm de podea sa fie aproximativ un metru distanta. Tinandu-ti mainile in sold, balanseaza-ti greutatea pe piciorul din fata si coboara bazinul flexandu-ti genunchii. Mentine pozitia timp de 30 de secunde, in tensiune, si apoi executa exercitiul si pozitionandu-ti si celalalt picior in fata. In felul acesta iti intinzi muschii adductori, situati pe partea interioara a pulpelor.

Aplecarea in spate

Stand in genunchi, in pozitie dreapta, apleaca-te usor pe spate, mentinandu-ti corpul in linie dreapta pana la genunchi. Mentine pozitia pe spate timp de trei secunde si executa cate 5 sau 10 repetitii. In felul acesta iti ajuti deopotriva musculatura pulpelor si a spatelui pentru a sta aplecata si in timpul sexului ca partenerul sa-ti poata stimula clitorisului, pentru o mai mare placere sexuala.

Intarirea fesierilor si a muschilor pelvieni

Fiziologia fesierilor este formata din glutei, mai exact din trei muschi: gluteus maximus, care este cel mai mare muschi fesier asezat in partea inferioara, gluteus medius, care este acoperit in mare parte de gluteus maximus, si gluteus minimus, cel mai mic muschi asezat in partea interioara a posteriorului. Pentru intarirea fesierilor, stai intinsa pe spate, cu genunchii indoiti si cu talpile lipite de sol. Din aceasta pozitie, ridica bazinul pana trunchiul tau, bazinul si pulpele superioara stau in line dreapta. Apoi revino la pozitia initiala. Efectueaza cel putin 30 de repetitii. Acest exercitiu iti tonifica deopotriva muschii fesieri, cat si pe cei pelvieni, contribuind astfel la sporirea placerii orgasmice.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.