Exerciţii pentru fese ferme

Orice femeie visează să aibă coapse şi fese ferme, bine definite însă cum nu există nici o formulă magică, doar exerciţiile pentru fese executate riguros şi constant oferă soluţia. Până la urmă, fesierii, ca orice alt muşchi, au nevoie de exerciţii specifice pentru a fi lucraţi. În cazul în care nu ai timp să mergi la sală poţi executa următoarele exerciţii pentru fese acasă.

RomaniaTV.net
16 mart. 2012, 07:50
Exerciţii pentru fese ferme

Dacă eşti începător, creşte gradual intensitatea exerciţiilor pentru fese pe care ar trebui să le execuţii zilnic. Şi încă ceva: nu te aştepta ca după 1-2 exerciţii fesele tale să se transforme radical. Pentru asta ai nevoie de timp şi de perseverenţă şi tu îţi vei îndeplini dorinţa: să ai coapse şi fese ferme, bine definite.

Exerciţii pentru fese # 1: Ridicări în spate ale piciorului

Din poziţia stând în picioare ridici un picior în spate. Pentru a-ţi menţine echilibrul sprijină-te cu o mână de spătarul unui scaun sau fotoliu. Cine a făcut balet cunoaşte foarte bine această mişcare cu mâna sprijinită de bară. Încet, ridică în spate un picior până la înălţimea maximă pe care o poţi atinge. Odată ce ai atins înăltimea maximă încordează fesierul timp de 5 secunde, apoi revino în poziţia iniţială. În timpul executării mişcării este recomandat să menţii o postură corectă. Repetă mişcarea. Începătoarele ar trebuie să facă 10 repetări pentru fiecare picior, iar cele cu o condiţie fizică mai bună pot face exercitiul timp 15-20 minute pe fiecare picior.

VEZI aici şi alte exerciţii