Există viață după Dragnea! Cu ce își ocupă Irina Tănase timpul după ce a fost parasită de politician

Irina Tănase este mai zâmbitoare ca niciodată după despărțirea de Liviu Dragnea. Fosta PSD-istului s-a afișat zâmbitoare într-o haină de blană și conducând o mașină de fițe.

14 ian. 2022, 16:07
Există viață după Dragnea! Cu ce își ocupă Irina Tănase timpul după ce a fost parasită de politician

Irina Tănase a trecut printr-o despărțire teribil de bruscă de Liviu Dragnea, iar după ce furtuna scandalului s-a domolit, tânăra pare mai zâmbitoare ca niciodată.

Irina Tănase a început să posteze din nou pe Instagram și s-a afișat în fața urmăritorilor ei, seducătoare și binedispusă. Îmbrăcată într-o haină de blană și fardată impecabil cu ruj roșu de divă, Irina Tănase apărut în urmăritorilor de pe rețelele de socializare la volanul unei mașini de fițe.

Irina Tănase, despărțire păguboasă de Liviu Dragnea. Fosta iubită a PSD-istului a spus „adio” vieții de lux

Acest lucru este surprinzător, mai ales că, în urmă cu o lună, Irina Tănase și-a închis toate conturile de pe rețelele de socializare, după despărțirea de liderul PSD-ist, Liviu Dragnea. Fosta iubită a politicianului a sperat până în ultima clipă că acesta se va întoarce la ea, însă  la acest moment Irina Tănase pare pregătită pentru un nou capitol al vieții ei.

Liviu Dragnea a lăsat-o pe Irina Tănase cu ochii-n soare și s-a despărțit brusc de ea, după ce a aflat că tânăra avea un amant cu care se întâlnea pe ascuns. Politicianul s-a refugiat pentu câteva zile la Teleorman, iar apoi a făcut publică separarea lui și a Irinei, pe pagina sa personală de Facebook.

Cum a aflat Liviu Dragnea că Irina Tănase l-a înşelat. Cine a fost cel care i-a prezentat probele trădării

Cum a aflat Liviu Dragnea că Irina Tănase l-a înşelat. Liviu Dragnea bănuia de ceva vreme că Irina Tănase are o relaţie ascunsă cu un alt bărbat. Fostul lider PSD a văzut mesajele pe care aceasta i le trimitea unui fost iubit, dar a descoperit că iubita mai tânără îl înșelase încă de când el se afla în închisoare!

Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea: „Nu sunt împăcată cu aspectul lor, intenționam să mă operez la sâni”

Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase în clipa în care a scandalul a apărut în presă, dar o bănuia pe iubita lui de mai multă vreme că ar fi călcat strâmb. Cancan scrie că fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări pe Irina Tănase, iar în momentul în care acesta i-a confirmat bănuielile, anume că este înşelat, a luat decizia despărţirii!

Politicianul s-a refugiat pentru câteva zile la Alexandria, iar apoi a făcut publică separarea pe pagina de Facebook. Liviu Dragnea i-a ignorat Irinei Tănase toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în București, ca să îi dea timp să părăsească locuinţa.

 

 


loading...
Partenerii noștri