Există viață după Simona Halep! Toni Iuruc și-a refăcut viața după divorț. Cum arată tânăra care i-a furat inima

Toni Iuruc și-a refăcut viața după divorț. Bărbatul și Simona Halep au decis să meargă pe drumuri separate la nici un an de la căsătorie. Motivul separării dintre cei doi a fost îndelung discutat, însă nu se știe exact care a fost acela.

19 dec. 2022, 09:13
Există viață după Simona Halep! Toni Iuruc și-a refăcut viața după divorț. Cum arată tânăra care i-a furat inima
Toni Iuruc și-a refăcut viața după divorț

Toni Iuruc și-a refăcut viața după divorț. La câteva luni, se pare că a trecut peste perioada grea și a decis să meargă mai departe. Fostul soț al Simonei Halep simte din nou fiorii dragostei și nu ezită să se afișeze împreună, chiar dacă o fac extrem de discret.

Toni Iuruc și-a refăcut viața după divorț

Toni Iuruc a fost fotografiat de paparazzii Cancan.ro la un restaurant din zona Floreasca, însoțit de o brunetă misterioasă, cu care s-a întreținut aproape tot timpul. Nu erau singuri, ci împreună cu un cuplu. Până la orele 1:30 dimineața a stat în local cu noua lui cucerire, dar după ce s-a închis localul, au plecat la o adresă de pe Calea Moșilor.

Până să intre în clădire, potrivit imaginilor publicate de sursa menționată mai sus, Toni Iuruc a mângâiat-o pe tânără pe spate, iar aceasta a stat foarte liniștită. La un moment dat, afaceristul s-a uitat curios în spate, să vadă dacă este cineva pe urmele lor.

Citește și: Toni Iuruc, răvăşit de divorţul de Simona Halep. Cum a ajuns să arate afaceristul după despărţirea fulger FOTO

Toni Iuruc aruncă bomba în scandalul de dopaj al Simonei Halep

Fostul soț al sportivei a dezvăluit că aceasta are o echipă de avocați care lucrează deja la caz. „Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația. Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis, am zis.

De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a declarat Toni Iuruc pentru Ştirile Pro TV.

Simona Halep are la dispoziție 20 de zile să conteste actul de acuzare sau să încheie un acord de recunoaştere care i-ar aduce reducerea suspendării de la patru la trei ani. Sportiva a transmis că nu a luat în mod conștient substanța interzisă roxadustat și că va depune toate eforturile pentru a se apăra.