Există viață și după Ramona Olaru. Cu ce vedetă s-a cuplat Cătălin Cazacu

Cu ce vedetă s-a cuplat Cătălin Cazacu. Prezentatorul și Ramona Olaru au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă nu a rezistat problemelor, iar cei doi au decis să își vadă fiecare de viață.

06 mart. 2023, 20:34
Există viață și după Ramona Olaru. Cu ce vedetă s-a cuplat Cătălin Cazacu
Cu ce vedetă s-a cuplat Cătălin Cazacu

Cu ce vedetă s-a cuplat Cătălin Cazacu. De aproximativ o lună, mai exact din data de 10 februarie, bărbatul simte din nou fiorii dragostei. El și noua cucerire au fost zăriți pentru prima oară împreună, când s-au retras dintr-un club de noapte. Doar că pe atunci nu părea nimic serios.

Citește și: Cătălin Cazacu a izbucnit în plâns, în direct la TV: ”Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră”

Cu ce vedetă s-a cuplat Cătălin Cazacu

Prezentatorul de la Antena Stars s-a cuplat cu una dintre colegele de trust, Elisa Alexandra Roman, reporterița de la Capatos. Potrivit Cancan.ro, Cătălin Cazacu a fost așteptat pe aeroportul din București chiar de  Elisa. Cei doi s-au dat de gol și pe rețelele de socializare, după ce Cătălin a postat un story în care apărea noua sa cucerire, iar ea a publicat pe Instagram o imagine cu o mână a unui bărbat. Aceeași cu a lui Cătălin Cazacu, dovezile fiind ceasul, dar și tatuajele de pe mână, vizibile.

Coincidență sau nu, Elisa Alexandra Roman este actualmente reporter în cadrul emisiunii la a cărei cârmă se află Dan Capatos, la Antena Stars. Post de televiziune în cadrul căruia activează și Cătălin Cazacu. Pe lângă asta, tânăra face furori și pe Instagram, dar și pe la diferite prezentări de modă.

Ramona Olaru îl desființează pe Cătălin Cazacu după despărțire

Ramona Olaru a postat recent niște story-uri pe Instagram care le-a dat fanilor de gândit. Asistenta tv le-a transmis acestora că e deranjată de faptul că oamenii au devenit tot mai neserioși în ultima perioadă și nu mai pun preț pe punctualitate.

Dacă am stabilit o întâlnire, ceva, la o anumită oră, de ce dracu nu ești acolo la ora pe care am stabilit-o. De ce? Ce draci ai pe tine? Ce se întâmplă cu voi, oamenii? Asta e calitatea mea, am descoperit-o în ultimul timp, e destul de rară, dar n-am cu cine să o pun în practică, pentru că oamenii nu au un cuvânt la locul lor”, a spus Ramona, vizibil deranjată.

Cu toate că nu a pronunțat numele lui Cătălin Cazacu, internauții au presupus că despre el e vorba atunci când Ramona a început să cânte o melodie cu versuri interpretabile: „Viii cu viii, foștii cu morții / M-ai subestimat și te-ai așezat / pe un loc de mine cumpărat… / Tu-mi aduceai doar ghinion / Eu îți dădeam valoare”.

Mai mult, asistenta tv le-a spus urmăritorilor săi că în această perioadă nu spală mașină fiindcă umblă cu dragostea după ea. Blonda a desenat o inimă pe geamul murdar din spate al mașinii, spunând că a făcut asta ca să o recunoască lumea pe stradă.