„Exorcistul secolului XXI”: Documentarul despre singurul exorcist aprobat de Vatican în Europa VIDEO

Un documentar care spune povestea singurului exorcist aprobat de Vatican în Europa arată lupta acestuia cu demonii din oameni.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 10:01
„Exorcistul secolului XXI”: Documentarul despre singurul exorcist aprobat de Vatican în Europa VIDEO

Părintele Jose Antonio Fortea este singurul exorcist aprobat de Vatican în Europa, iar filmul cu practicile sale va fi lansat luna aceasta, scrie dailymail.co.uk.

Un videoclip de prezentare a filmului în arată pe părintele Jose Antonio mergând la locuinţa unei femei din Columbia care susţine că este posedată de demoni din 1997.

Constanza spune că exorcistul spaniol este ultima sa speranţă pentru eliberare spirituală: „Ştiu că părintele Fortea este o persoană foarte înţeleaptă care ştie demonologie şi exorcism. Ştiu că prin intermediul lui pot fi eliberată complet”, spune femeia.

Videoclipul conţine câteva scene tulburătoare în care femeia ţipă către preot: „Pleacă de lângă mine, preot blestemat”, în timp ce părintele încearcă să exorcizeze presupusul demon.

„Exorcismul este o luptă a tuturor forţelor luminii împotriva tuturor forţelor demonilor. Demonul din interiorul persoanei poate chema mai mulţi demoni în ajutor, iar în acelaşi timp exorcistul poate chema sfinţii, îngerii. Este o luptă cu armele rugăciunii”, spune părintele Fortea.

Jose Antonio Fortea spune că numărul exorciştilor este mic, aşa că numărul miracolelor este şi el mic.

Filmul despre practicile părintelui Fortea, intitulat „Exorcistul în secolul XXI”, a fost produs de norvegianul Fredrick Horn Aklesen, iar videoclipul de promovare a atras deja un mare interes pe internet, deşi unele persoane se îndoiesc de autenticitatea acestuia.