Expansivul Jupiter în încăpățânatul Taur mai 2023 – mai 2024. Ce va fi DIFERIT pentru noi toți?

Jupiter în Berbec a fost plin de activitate. Taurul, pe de altă parte, vrea să încetinim, să luăm o usor și să ne reconectam cu momentul.

15 mai 2023, 11:33
Expansivul Jupiter în încăpățânatul Taur mai 2023 – mai 2024. Ce va fi DIFERIT pentru noi toți?

Jupiter se mută în Taur, un semn de Pământ echilibrat și cu picioarele pe pământ. Jupiter în Taur ne oferă oportunitatea de a face asta în viața noastră, iar ceea ce construim acum ne poate ajuta să ne simțim mai întemeiați. Putem deveni mai preocupați de stabilitate și securitate și ne putem strădui să îmbunătățim acest lucru, mai ales în zonele care au fost deosebit de haotice în ultima vreme.

Putem lucra pentru a ne îmbunătăți nivelul de încredere și dorim să simțim că suntem în ton cu ceea ce prețuim. Putem îmbunătăți respectul de sine și putem găsi mai multă valoare de sine. Acest lucru ne aduce beneficii în multe privințe, cel puțin făcându-ne să ne simțim mai calmi și mai stăpâniți, iar de asemenea ne poate ajuta să urmărim oportunități pe care în mod normal le-am refuza pentru că nu ne-am simțit demni.

Zodiile care vor scăpa de ghinion în această vară. Vine și perioada lor de aur

Taurul este o zodie abundenta, așa că ne putem concentra pe a aduce mai multă energie în viața noastră.
S-ar putea să acordăm mai multă atenție domeniilor în care ne-am confruntat cu lipsuri și să lucrăm pentru a schimba acest lucru, astfel încât să avem mai mult din tot ceea ce avem nevoie și să nu ne facem din nou griji pentru mult timp.

Taurul este, de asemenea, un conducător al banilor și al resurselor, așa că Jupiter în Taur este fabulos pentru a câștiga mai mulți bani și a extinde accesul la resurse. Pentru unii, asta poate însemna pornirea pe o nouă cale profesională, pentru alții poate însemna preluarea unor noi poziții sau împingerea pentru propriile promovări și creșteri; pentru unii, poate însemna începerea unui plan secundar care poate deveni profitabil rapid; iar pentru alții, poate însemna să fii mai inteligent cu cheltuielile și investițiile tale.

Cum diferă Jupiter în Taur de Jupiter în Berbec
Taurul este destul de diferit de Berbec, deoarece Berbecul este un foc puternic și o zodie cardinala, ceea ce înseamnă că este întotdeauna pe fuga. Între timp, Taurul este cel mai întemeiat dintre zodii, deoarece este atât o zodie de pământ, cât și una fix și este foarte lenta și constanta.

Jupiter în Berbec a fost plin de activitate. Taurul, pe de altă parte, vrea să încetinim, să luăm o usor și să ne reconectam cu momentul.

Jupiter în Taur – date importante
Jupiter intră în Taur pe 16 mai 2023

Jupiter iese din Taur pe 25 mai 2024

Perioade speciale în timpul lui Jupiter în Taur
Înainte ca Jupiter să intre în Taur, Mercur va fi retrograd, părând să se miște înapoi timp de câteva săptămâni în Taur (21 aprilie – 14 mai 2023). Acest lucru ne poate oferi șansa de a rezolva orice provocări ale Taurului pe care le avem pentru a le elimina și a face loc oportunităților și energiei expansive a lui Jupiter în Taur.

Horoscop mai 2023. Mariana Cojocaru anunţă penitenţă karmică la Scorpioni, blocaje evolutive la Fecioară

Încearca să profiti de asta înainte ca Jupiter în Taur să înceapă. Fii atent la ceea ce face Mercur retrograd și lucrează la el. Dacă poți lua legătura cu Jupiter în Taur fără să te rețină mai puțin și să te țină jos, poți să te avânti mult mai departe mult mai repede.

Va fi, de asemenea, o Lună nouă în Taur imediat după ce Jupiter va intra în Taur pe 19 mai 2023.
Iar acest lucru ne poate ajuta să ne concentrăm asupra oportunităților pe care vrem să le urmărim și a ce suntem încântați. Această lună nouă ne poate introduce în Jupiter în Taur rapid și cu unele evoluții benefice și ne putem pregăti pentru ceea ce ne vom extinde și vom explora în următorul an al vieții noastre.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.