Experienţă INCENDIARĂ. Ce a păţit un tânăr din cauza unui shot cu absinth FOTO

Ieşirile în cluburi sau baruri nu au farmec pentru unii dacă nu sunt stropite din belşug cu alcool. Numai că plăcerea de a consuma implică şi riscuri uriaşe, după cum a descoperit pe pielea lui un tânăr de 18 ani, care a ajuns în spital din cauza unui shot cu absinth care a luat foc în timp ce ducea paharul la gură.

10 ian. 2013, 18:11
Experienţă INCENDIARĂ. Ce a păţit un tânăr din cauza unui shot cu absinth FOTO

Britanicul Jack Kirk, în vârstă de 18 ani, ieşit cu prietenii într-un bar, dar a ajuns la spital din cauza băuturii. Nu consumul excesiv de alcool l-a băgat, însă, în spital, cum se întâmplă deseori, ci un shot de absinth, flambat dintr-o întâmplare nefericită.

În momentul în care Jack a dus la gură paharul cu alcoolul de 90 de grade, unul dintre prietenii săi a aprins o ţigară, ceea ce ar fi putut să-i fie fatal tânărului de 18 ani. Băutura a luat foc instantaneu, la fel şi faţa lui Jack, care a fost dus de prieteni la spital cu un taxi.

(Foto: The Sun)

Tânărul a fost băgat de urgenţă în operaţie şi a stat două zile la Terapie Intensivă, cu grave arsuri pe faţă şi timp de două săptămâni a purtat o mască de protecţie. Arsurile suferite l-au făcut de nerecunoscut chiar şi pentru mama lui, dar din fericire îngrijirile de care a beneficiat l-au ajutat să îşi revină.

(Foto: The Sun)

Incidentul a avut loc în septembrie 2012, în timpul vacanţei pe care Jack Kirk şi-a făcut-o în Spania, la Magaluf.

(Foto: The Sun)