Monica Pop, prima apariţie după a cincea operaţie de cancer. Cum arată celebra doctoriţă VIDEO

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din Capitală, a fost operată a cincea oară de cancer, acum două săptămâni. Reputatul medic se felicită că a ales Institutul Clinic Fundeni şi spune că ceea ce i s-a întâmplat este un miracol.

28 iun. 2022, 13:29
Monica Pop, prima apariţie după a cincea operaţie de cancer. Cum arată celebra doctoriţă VIDEO
Monica Pop, prima apariţie după a cincea operaţie de cancer

Monica Pop, prima apariţie după a cincea operaţie de cancer. Medicul a recunoscut că a trecut prin momente grele după ce a aflat că trebuie să se opereze a cincea oară, dar cu optimism şi încredere a reuşit să depăşească situaţia dificilă. „M-am internat marţi, acum  două săptămâni, şi într-o oră eram pe masa de operaţie! La Fundeni am fost, iar seara când m-am trezit am crezut că sunt la NASA, ceva de vis, cum arată secţia ATI de acolo, curăţenie, fiecare rezervă avea mopul ei! Oricine intra, numai cu papuci, halat, mănuşi, mască, bonetă… eu n-am cuvinte să mulţumesc colegilor mei medici. Operaţia a durat patru ore, pe un abdomen cu patru operaţii înainte e foarte greu… a fost foarte dificilă”, a spus Monica Pop la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Monica Pop, prima reacţie după ce a fost operată a cincea oară. „E efectiv un miracol. Vă daţi seama ce a fost în sufletul meu”

Monica Pop, prima apariţie după a cincea operaţie de cancer. „E un spital de stat, nu este privat. Acolo sunt numai mici rezerve de unu, două paturi, poate sunt şi trei, cu pereţi din sticlă, cu toată aparatură la patul respectiv, cu paturi performante, cu tot ce trebuie. Secţia asta e condusă de doamna Dana Tomescu. S-a prezentat în seara operaţiei un domn şi mi-a spus că este asistentul meu personal. Sunt patru asistenţi pe tură şi unul, doi bolnavi au câte un asistent. Fiecare pacient beneficiază de acest asistent personal. Au kinetoterapeut care vine şi face exerciţii de respiraţie. Am avut ceva probleme de saturaţie şi de insuficienţă hepatică post operator”, declarase Monica Pop acum câteva zile pentru România TV.

Imaginea medicilor Alexandru Rafila, Monica Pop şi Ion Alexie, folosită fraudulos pentru vânzarea unor medicamente pe Internet. „Sunt nişte înşelătorii ordinare”