Experienţe la LIMITA PARANORMALULUI. Doua vedete fac MĂRTURISIRI ŞOCANTE despre trecutul lor

Existenţa unor fenomene sau trăiri pe care mintea refuză să le explice nu poate fi negată, de-a lungul vieţii fiecare dintre noi trecând prin asemenea situaţii. Câteva dintre vedetele autohtone şi-au făcut curaj, de-a lungul timpului, să vorbească deschis despre experienţele lor la limita paranormalului.

RomaniaTV.net
15 ian. 2014, 16:37

Elena Lasconi a povestit în emisiunea ei că, în urmă cu câţiva ani, a anticipat moartea unei doamne pe care o cunoscuse în adolescenţă şi la care a stat în gazdă.

„Am avut o relaţie specială cu Mamisa, aşa îi spuneam eu. Eu nu aş fi fost ce sunt astăzi dacă Mamiţa nu ar fi fost în viaţa mea. Eram bolnavă de Lyme-Borelia, pur şi simplu, vreme de trei săptămâni am fost «legumă». În timp ce urmăream picăturile perfuziei, mă gândeam intens la Mamisa, o simţeam lângă mine. Era o senzaţie placută. Zâmbeam. Cu ea mă simţeam atât de bine! A doua zi m-a sunat un fost coleg să-mi spună că Mamiţa a murit. Nu ştiu ce m-a determinat să-l sun pe Nunu, fiul Mamisei, să-i spun ceva, orice. Iar Nunu a început să plângă şi să-mi spuna că ultimul cuvânt pe care l-a spus Mamiţa înainte de a muri a fost numele meu. S-a întâmplat exact în perioada în care eu mă gândeam intens la ea”, a povestit vedeta, potrivit unica.ro.

Citeşte despre: ROMÂNIA MISTICĂ. Cetatea Poenari, ţinta „vânătorilor” de vampiri, strigoi şi fenomene bizare

Diana Dumitrescu a povestit pe blogul personal despre o întâmplare mai puţin obişnuită care a şocat-o pe moment. Poate artista nu ar fi crezut în spirite dacă nu i s-ar fi întâmplat să trăiască o experienţă pe care nu o s-o uite prea curând. În timp ce conducea, prin faţa maşinii sale a trecut o umbră, iar vedeta nu îşi explică nici acum ce s-a întâmplat.

„Nu am trăit decât o singură dată o astfel de experienţă şi, nici acum, nu sunt sigură de ea, nu de alta, dar eram la volan noaptea, obosită, când s-a întâmplat. Am văzut pe autostradă o nălucă. Mi-a trecut prin faţa maşinii…părea o femeie. Am frânat, destul de brusc, m-am uitat în jur…nimic, noaptea neagră, atât. Am plecat fff repede, eram panicată şi nu prea îmi place întunericul”, a spus Diana.

 Citeşte şi: Ciudata FANTOMĂ din maşina unui BĂRBAT: Cu siguranţă încearcă să îmi spună ceva, dar nu înţeleg ce