Experiment EXPLOZIV. Ce se întâmplă când arunci o PETARDĂ în canal VIDEO

Câţiva copii din China au vrut să vadă ce se întâmplă când arunci o petardă într-un canal, dar nu s-au gândit nicio clipă că pun în pericol viaţa lor, dar şi pe cea a trecătorilor.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 10:35
Experiment EXPLOZIV. Ce se întâmplă când arunci o PETARDĂ în canal VIDEO

O cameră de supraveghere din China a surprins imagini care probează zicala "curiozitatea a omorât pisica". Din fericire, nimeni nu şi-a pierdut viaţa, însă nu ar fi fost de mirare dacă s-ar fi produs o tragedie.

Copil aruncat în aer după explozia unei petarde VIDEO

Câţiva copii au vrut să vadă ce se întâmplă dacă pun o petardă în gaura unui capac de canal. Şocant este că micuţii se asigură, înainte de a fugi, că petarda este aprinsă şi reuşesc să fugă în ultimul moment. Experimentul lor ar fi putut provoca o tragedie, deoarece cu doar câteva secunde înainte de explozie, o femeie cu un copil mic trec prin preajma "capcanei".

O cameră de supraveghere din China a surprins imagini care probează zicala „curiozitatea a omorât pisica”. Din fericire, nimeni nu şi-a pierdut viaţa, însă nu ar fi fost de mirare dacă s-ar fi produs o tragedie.

Copil aruncat în aer după explozia unei petarde VIDEO

Câţiva copii au vrut să vadă ce se întâmplă dacă pun o petardă în gaura unui capac de canal. Şocant este că micuţii se asigură, înainte de a fugi, că petarda este aprinsă şi reuşesc să fugă în ultimul moment. Experimentul lor ar fi putut provoca o tragedie, deoarece cu doar câteva secunde înainte de explozie, o femeie cu un copil mic trec prin preajma „capcanei”.