Experiment inedit pe TikTok. Ce a urmat după ce a înfipt o scobitoare într-un pepene roşu. Imaginile au devenit virale VIDEO

Imaginile cu un internaut care înţeapă un pepene roşu cu o scobitoarea ascuţită au devenit virale. Filmuleţul a strâns milioane de vizualizări pe TikTok.

22 iul. 2022, 13:57
Experiment inedit pe TikTok. Ce a urmat după ce a înfipt o scobitoare într-un pepene roşu. Imaginile au devenit virale VIDEO

Experiment inedit pe TikTok. Un internaut a uimit pe toată lumea după ce a înţepat un pepene roşu cu o scobitoare ascuţită.

Experiment inedit pe TikTok. Imaginile au devenit virale

Citeşte şi Un băiat de doi ani a devenit viral pe TikTok: „Nu mai are tati bere”

În plin sezon al pepenelui roșu, un bărbat s-a filmat în timp ce înţepa coaja fructului cu o scobitoare ascuţită. Ce a urmat a surprins pe toată lumea.

Imaginile au strâns rapid peste două milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii,

Puteti vedea si voi imaginile în video de mai jos:

@ttfdcz #tiktokfood #Watermelon #fruit ♬ Originalton – TTFDcz

Imagini virale! Doi fermieri au improvizat un jacuzzi în cuva excavatorului: „Lumea trebuie să mai şi zâmbească, nu doar să vadă știri care afectează emoțional”

Fermierul Stanciu Ionuț Alexandru (24 de ani) a vrut să dea o petrecere cu totul originală în cinstea recoltei de grâu şi rapiţă. Împreună cu un prieten, au decis să aleagă o modalitate inedită de a sărbători roadele pământului, care s-a potrivit numai bine cu temperaturile de afară: au umplut cuva unui excavator cu apă, transformând-o în minijacuzzi. Petrecerea inedită a avut loc Negrași, jud. Argeș.

„Fiind zi de sărbătoare (Sf Ilie – n.red.) ne-am gândit să improvizam ceva diferit, distractiv. Nu avem mult timp liber și de aceea ne-am gândit să petrecem maxim. În plus, recolta de anul acesta este una bogată și suntem foarte mulțumiți de producție. Am zis să mai facem lumea să zâmbească, nu să vadă doar știri care afectează emoțional„, a declarat tânărul fermier pentru publicaţia locală ziarulargesul.ro.

Citeşte şi O nouă farsă a devenit virală pe TikTok. Experţii trag un semnal de alarmă şi ne împărtăşesc riscurile la care ne expunem