Un băiat de doi ani a devenit viral pe TikTok: „Nu mai are tati bere”

Un băiat de doi ani a devenit viral pe TikTok. În această perioadă, este poate cea mai accesată platformă din mediul online. Atât vedetele, cât şi oamenii obişnuiţi, postează diverse video-uri, de maxim un minut, care adună milioane de vizualizări.

14 iul. 2022, 22:58
Un băiat de doi ani a devenit viral pe TikTok: „Nu mai are tati bere”

Un băiat de doi ani a devenit viral pe TikTok. Tatăl copilului a postat un video, în care i se plânge fiului său că nu mai are bere. Micuţul empatizează cu el şi merge la mama lui, pentru a-i împărtăşi „problema tatălui”. După ce femeia intră şi ea în jocul soţul ei, copilul începe să plângă foarte tare, ba chiar se tăvăleşte pe jos.

Citeşte şi: Aplicaţia chineză TikTok ar putea fi înlăturată din magazinele Apple şi Google. Ce acuzaţii aduc oficialii americani: „Este un lup în blană de oaie”

Un băiat de doi ani a devenit viral pe TikTok

Video-ul a adunat zeci de mii de vizualizări şi a stârnit nu doar amuzamentul părinţii copilului, ci a şi al internauţilor.  „În sfârşit un copil care înţelege problema tatălui„, a scris tatăl micuţului la descriere. Redăm mai jos dialogul dintre cei doi soţi şi copilul lor.

@andrei.mihai22♬ sunet original – Andrei Solomon

„Bărbatul: Nu mai am bere

Copilul: Mami, nu mai are bere tati! 

Femeia: Aoleu, ce facem, mami? Nu mai are tati bere. Gata, mami, de ce plângi? Hai că glumim, iubire, nu mai plânge, mami.

Bărbatul: Eu, acum, ce mai beau? 

Copilul: Uite că mai ai un pic aici, să bea tati”.

Cine este cel mai popular TikToker din lume

Printre entertainerii care fac parte din noua generație de vedete din social media se numără Khaby Lame, un senegalez în vârstă de 22 de ani. Tânărul tiktoker are 142,8 de milioane de urmăritori. El a dapășit-o joi dimineață pe Charli D’Amelio, în vârstă de 18 ani, dansatoare, care are peste 142,3 milioane de followers.

Senegalezul este comediant. El și-a făcut cont pe TikTok în timpul crizei COVID. Lockdownul l-a prins într-o locuință socială din provincia Torino și tocmai fusese concediat în martie 2020 din fabrica unde lucra ca operator de mașini CNC.

Lame, care s-a născut în Dakar, Senegal și care a crescut în Chivasso, a devenit cunoscut pentru videoclipurile sale mute. În doar câteva luni, umorul său, care a adus aminte de Buster Keaton, a reuşit să-i depăşească pe principalii influenceri italieni, Chiara Ferragni şi Gianluca Vacchi.

Senegalezul și-a deschis canalul ca o glumă, s-a transformat într-un loc de muncă foarte bănos. Pe fondul popularității extraordinare, Lame a fost numit jurat la Festivalul de Film de la Cannes, în noua secţiune dedicată tiktoker-urilor. Mai mult, entertainerul din social media va debuta în curând în lumea cinematografiei.