Explicaţia lui Virgil Popescu, ministrul Economiei, după ce a fost pozat cu un pahar cu alcool la Guvern. „Servisem o prăjitură”

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a refuzat să facă declaraţii de fotografia în care premierul Ludovic Orban fumează şi bea într-un birou de la Palatul Victoria, fără să fie purtate măşti şi fără să fie respectate regulile de distanţare în timpul stării de alertă. 

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 12:28
Explicaţia lui Virgil Popescu, ministrul Economiei, după ce a fost pozat cu un pahar cu alcool la Guvern. „Servisem o prăjitură”

„Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a declarat Virgil Popescu la Digi24

Ministrul Economiei a explicat de ce nu purta mască de protecție, deşi acest lucru este obligatoriu în spaţii închise.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar… servisem ceva atunci, o prăjitură”, a menţionat Virgil Popescu.

Premierul şi alţi patru miniştri au fost amendaţi după „chermeza” de la Guvern. Anunţ oficial de la Poliţie

O fotografie în care premierul Ludovic Orban fumează în biroul său în care mai sunt şi alţi miniştri din Guvern a stârnit controverse după ce a fost publicată pe reţelele de socializare. Şeful Executivului a declarat vineri, pentru Mediafax, că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă va fi nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis. 

Ludovic Orban, reacţie după ce a fost pozat în timp ce fumează şi bea în birou la Palatul Victoria. „Dacă e o poză, asta e”

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sâmbătă, prin ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Tudor Chirilă decriptează mesajul transmis de Orban: „Dă-le mă-n p..a mea de reguli şi de legi că nu ne vede nimeni”