Explicaţia pentru menţinerea arestului preventiv în cazul lui Andrew Tate: „Are prea mulţi bani pentru a fi lăsat liber”

Odată cu arestarea sa şi a fratelui său la Bucureşti, pentru mai multe acuzaţii, printre care şi cele de viol şitrafic de persoane, Andrew Tate şi colaboratorii săi au deschis mai multe conturi pe reţelele de socializare, prin care îi ţin la curent pe urmăritorii interlopului cu privire la cazul penal în care este implicat.

12 ian. 2023, 18:58
Explicaţia pentru menţinerea arestului preventiv în cazul lui Andrew Tate: „Are prea mulţi bani pentru a fi lăsat liber”

Pe multitudinea de conturi  deschise în numele său, e evident că există o coordonare a postărilor realizată de oameni specializați care stau să editeze compilații video, cu texte atașate. Pe pagina de update-uri, imediat după ce Curtea de Apel București a stabilit că nu va permite eliberarea lui Andrew și Tristan Tate din arest preventiv, fostul sportiv a reacționat.

„Un judecător l-a trimis pe Andrew Tate înapoi la închisoare pentru care are suficienți bani pentru a fugi România și niciodată nu se întoarce dacă eliberat. Judecătorul în cauză a explicat decizia sa de a-i forța pe frații Tate să rămână în închisoare, susținând că bogăția lor înseamnă că este posibil să încerce să evadeze:

Andrew Tate

Nu poate fi ignorată posibilitatea ca suspecții să fugă de investigație, părăsind România și să se stabilească în țări care nu permit extrădarea, ținând posibilitățile lor financiare și comentariile publice în această privință (n.r. citat din motivarea judecătorului)”, a consemnat Tate, prin colaboratori, potrivit Retetesivedete.

Andrew Tate

Pe 29 decembrie, în urma unor percheziții, cei doi frați Tate au fost arestați împreună cu iubita lui Andrew și cu o fostă polițistă, absolventă de Academie. Ei sunt anchetați într-un dosar de crimă organizată instrumentat de DIICOT,  fiind acuzați de trafic internațional de persoane și viol.

Dinaintea Revelionului, cei patru sunt arestați preventiv. Frații Tate au vrut să scape de arest, dar instanța nu a fost de acord.

Citeşte şi: Decizie fără precedent în România. Bărbat condamnat la închisoare pentru că a lovit cu palma posteriorul unei tinere pe stradă