EXPLOZIA din Călăraşi: Încă o persoană a decedat în urma deflagraţiei

Încă o persoană a decedat în urma tragedia de la Călăraşi. Potrivit România TV, este vorba chiar despre cel care a provocat explozia din bloc. Tragedia s-a produs, miercuri, în prima zi de Crăciun într-un bloc de locuințe din centrul municipiului Călărași. Mai multe apartamente au fost afectate în urma deflagrației. Numărul persoanelor decedate se ridică la doi.

02 ian. 2014, 17:53
EXPLOZIA din Călăraşi: Încă o persoană a decedat în urma deflagraţiei

Potrivit România TV, bărbatul care a provocat explozia de la Călăraşi a murit. Acesta avea 62 de ani şi era internat la Spitalul de Arşi.

Mai multe apartamente au fost afectate după explozie. În urma tragediei, o altă femeie a murit şi alte şase persoane au fost rănite.

Citeşte şi Scenariu şocant în cazul exploziei de la blocul din Călăraşi VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

În aceeaşi perioadă în care a avut explozia la blocul din Călăraşi, în prima zi de Crăciun, o discotecă a ars într-o comună din apropierea oraşului. Ca şi barul de la parterul blocului distrus de deflagraţie, discoteca aparţine unui interlop condamnat la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor. Localnicii spun că e vorba de o reglare de conturi între clanurile interlope.

Citeşte şi Mărturii CUTREMURĂTOARE despre explozia din Călăraşi. Vezi imagini cu apartamentele distruse VIDEO