Scenariu şocant în cazul exploziei de la blocul din Călăraşi VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

În aceeaşi perioadă în care a avut explozia la blocul din Călăraşi, în prima zi de Crăciun, o discotecă a ars într-o comună din apropierea oraşului. Ca şi barul de la parterul blocului distrus de deflagraţie, discoteca aparţine unui interlop condamnat la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor. Localnicii spun că e vorba de o reglare de conturi între clanurile interlope.

02 ian. 2014, 08:02
Scenariu şocant în cazul exploziei de la blocul din Călăraşi VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Din discoteca situată în mijlocul comunei Cuza-Vodă n-au mai rămas decât pereţii. Proprietarul, Cristinel Ghencea, zis Chirmuş, nu e de găsit. El se sustrage executării unei pedepse de şase ani de închisoare pentru tentativă de omor.

În aceeaşi săptămână i-a bubuit şi barul de la Călăraşi” a povestit pentru România TV un localnic din Cuza-Vodă, barul la care face referire aflându-se situat chiar sub apartamentul în care a avut loc explozia la barul din Călăraşi.

Citeşte şi O NOUĂ IPOTEZĂ în cazul exploziei de la Călăraşi. Ce au găsit anchetatorii la locul deflagraţiei

După câte am înţeles eu, ei între ei şi-au dat foc! Reglare de conturi cu Clanul Sportivilor din Bucureşti. Cu ăia a avut nişte reglări de conturi”, spun oamenii.

Citeşte şi Mărturii CUTREMURĂTOARE despre explozia din Călăraşi. Vezi imagini cu apartamentele distruse VIDEO