Explozie de proporții urmată de un incendiu puternic lângă Sankt Petersburg. Arde o conductă de gaz

O explozie puternică urmată de un incendiu a avut loc sâmbătă la o conductă de gaz în apropiere de orașul rusesc Sankt Petersburg. Guvernatorul regiunii a transmis că pompierii încearcă să stingă în aceste momente flăcările care pot fi observate de la zeci de kilometrii.

19 nov. 2022, 18:10
Explozie de proporții urmată de un incendiu puternic lângă Sankt Petersburg. Arde o conductă de gaz

Explozie de proporții urmată de un incendiu puternic lângă Sankt Petersburg. O explozie puternică a avut loc sâmbătă la o conductă de gaz în apropiere de orașul rusesc Sankt Petersburg.

Citește și Contraofensiva lui Zelenski. Armata Ucrainei a trecut graniţa în Rusia, depozit de carburant aruncat în aer

Guvernatorul regiunii, Alexander Drozdenko, a transmis că explozia s-a produs la o conductă de gaz din districtul Vsevolozhsk, regiunea Leningrad și că pompierii încearcă să stingă flăcările care pot fi observate de la zeci de kilometrii.

„Pompierii și salvatorii sting incendiul provocat de o explozie la o conductă de gaz între Berngardovka și Kovalevo”, a anunţat guvernatorul într-o postare pe canalul său de Telegram.

Acesta a spus că deocamdată nu au fost raportate victime și că autoritățile încearcă să stabilească care sunt cauzele exploziei.

În aceste momente, autoritățile rusești au transmis că nu există nicio amenințare de propagare a incendiului la zonele rezidențiale.

Știre în curs de actualizare.

Citește și Avertismentul lansat de cancelarul german Olaf Scholz: „Să nu ne grăbim să dăm vina pe Rusia!”