Explozie în televiziunea românească! Trei canale TV noi sunt gata să cucerească publicul în luna martie

Televiziunea în România este pe val și numai în luna martie vor fi introduse trei noi canale TV. Iată despre ce este vorba.

08 mart. 2024, 12:57
Explozie în televiziunea românească! Trei canale TV noi sunt gata să cucerească publicul în luna martie
Explozie în televiziunea românească! Trei canale TV noi sunt gata să cucerească publicul în luna martie

Începând cu luna martie, rețelele de cablu din România vor introduce trei televiziuni noi în grilă. Primul canal TV care va fi adăugat este TVR Sport, postul de sport al televiziunii naționale. De asemenea, grupul Clever Media va introduce în grilă Nostalgia TV și Prima Food & Travel.

Citește și: Imaginile luxului și ale opulenței! Câte torturi a avut Bianca Drăgușanu la petrecerea faraonică de ziua ei

Lansarea TVR Sport coincide cu anul în care vor avea loc Jocurile Olimpice, iar echipa națională de fotbal a României va participa la Campionatul European din Germania.

„Înfiinţarea TVR SPORT reprezintă un pas important în alinierea Televiziunii Române la tendinţa generală de creştere a interesului publicului faţă de canalele tematice, dar şi pentru activitățile sportive şi un stil de viață sănătos.

TVR SPORT va oferi o paletă largă de sporturi în afara fotbalului, furnizând diverse opțiuni pentru pasionații acestui domeniu. Odată cu lansarea acestui post, telespectatorii vor avea acces la competiții din diferite sporturi pentru care TVR deține drepturi de difuzare, precum și la o serie de programe exclusive ce includ imagini din arhiva de aur a televiziunii, știri, emisiuni-portret, interviuri și dezbateri pe teme specifice.

Nostalgia TV va fi un proiect axat pe divertismentul familial, oferind seriale și filme clasice din perioadele anilor ’50 și ’90. Aceste producții vor fi internaționale, inclusiv în limba engleză și italiană, dar vor include și titluri românești celebre precum Dallas, Slave Isaura, Rich Man Poor Man, Paulista Avenue, Muppets Show, și filme de lung metraj consacrate.

Prima Food & Travel va fi un canal TV dedicat gătitului și călătoriilor, cu 70% din conținutul difuzat provenind de la alți producători și 30% producții proprii.

Citește și: Erika Isac, mesaj dur pentru bărbați, chiar de Ziua Femeii. ”Sunt frustrată. Normal”