Explozie într-un bloc din Braşov. Suflul exploziei a spulberat ușile și geamurile locuinţelor. Mai multe mașini au fost avariate

O explozie a avut loc, sâmbătă, în cartierul Tractorul din municipiul Brașov. Deflagrația s-a produs într-un imobil din Aleea Constructorilor, nr. 7.

15 oct. 2022, 18:48

Explozie într-un bloc din Braşov. Deflagraţia s-a produs într-o garsonieră situată la etajul 1 al unui bloc de locuinţe din cartierul Tractorul.

„În jurul orei 15.00 am fost anunțați de producerea unei explozii la o garsonieră situată la etajul 1 al unui bloc de locuințe din mun. Brașov ( str. Aleea Constructorilor).

La fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere și două echipaje SMURD. Deflagrația nu a fost urmată de incendiu și din fericire nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Braşov.

Citeşte şi: Incendiu pe zeci de hectare în Delta Dunării. Pompierii nu pot interveni

În urma exploziei, 24 de apartamente au fost afectate. De asemenea, au fost avariate șapte autoturisme parcate în apropierea blocului, potrivit mytex.ro.

Zece persoane au fost evacuate de pompieri. Alte 30 de persoane s-au autoevacuat.

Citeşte şi: Incendiu la un depozit din Voluntari. ISU: Din interior se aud explozii succesive. A fost transmis mesaj Ro-Alert

Suflul exploziei a spulberat ușile și geamurile locuinţelor, iar cioburile s-au înfipt în fațada blocului vecin.

Cauza pare să fi fost o improvizație la o butelie de aragaz.