Explozie într-un bloc din Buzău, în duminica de Florii! Clipe de groază pentru toţi locatarii

O explozie a avut loc, duminică, într-un bloc din Buzău. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenţă la faţa locului pentru a evacua toţi locatarii. Unii dintre ei sunt bătrâni şi au avut nevoie de asistenţă medicală în urma şocului puternic.

25 apr. 2021, 16:54
Explozie într-un bloc din Buzău, în duminica de Florii! Clipe de groază pentru toţi locatarii

Explozie într-un bloc din Buzău, în duminica de Florii. Incidentul a avut loc la un bloc din cartierul Broșteni, de la periferia Buzăului, după ce o centrală termină a sărit în aer în balconul unui apartament situat la etajul patru al imobilului.

Din fericire, nicio persoană nu se afla în apartament în momentul deflagrației.

La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de poliție, pompieri și ambulanță.

Toţi locatarii au fost evacuaţi din clădire. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru a nu se produce o nouă deflagraţie.

Din primele informaţii, centrala care a explodat era instalată pe balcon şi doar acolo au fost înregistrate pagube.

Unii dintre locatari sunt bătrâni şi, din cauza şocului, au nevoie de asistenţă medicală.

Nu este singurul incident terifiant care a avut loc în duminica Floriilor. O doctoriță în vârstă de 38 de ani, medic la un spital privat din Constanţa, a murit. Ea a fost găsit inconştientă chiar în camera de gardă. Echipele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Citeşte şi: Cine este doctoriţa găsită moartă în camera de gardă de Florii. Avea doar 38 de ani

De asemenea, cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite duminică într-un accident produs pe Valea Oltului.  Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN7, în localitatea Bujoreni. Cinci persoane au fost rănite în accidentul de pe Valea Oltului. Unul dintre răniți a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor să fie scos dintre fiarele contorsionate.

În Teleorman o mașină scăpată de sub control s-a izbit puternic de un copac. Trei tineri cu vârste între 20 și 23 de ani au suferit căteva răni ușoare. Niciunul însă nu a vrut să meargă la spital. Poliția continuă cercetările.

Citeşte şi: Accidente grave pe şoselele din România în noaptea dinainte de Florii. Mai mulţi tineri au ajuns la spital

foto: reporterbuzoian.ro