Explozie într-un bloc din Slobozia. 20 de persoane au fost evacuate, iar o bătrână a fost transportată la spital

Explozie într-un apartament din Slobozia. Echipajele medicale au acordat îngrijiri mai multe persoane care au fost rănite. 20 de persoane au fost evacuate, iar o femeie de 72 de ani cu arsuri a fost transportată la spital.

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 13:20
Explozie într-un bloc din Slobozia. 20 de persoane au fost evacuate, iar o bătrână a fost transportată la spital

Conform ISU Ialomiţa, pompierii au fost informați printr-un apel la 112 despre o explozie produsă într-un apartament situat la primul etaj al unui bloc cu patru etaje din municipiul Slobozia.

Citește și: Lacrimi şi durere în familia Luizei Melencu. De ziua ei, bunicii i-au pregătit un tort şi o sărbătoresc în lipsă. „O aştept înapoi”

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale pentru stingere, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa. Au fost anunţati şi reprezentanţii Inspectoratului de stat în construcţii şi cei ai primăriei.

Ușile și geamurile apartamentului au fost deteriorate, iar la toate apartamentele din scara de bloc, uşile de la intrare erau deteriorate.

Pompierii au evacuat aproximativ 20 de persoane. Din apartamentul în care s-a produs evenimentul, s-au autoevacuat trei persoane: două adulte şi o minoră. Victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ.

O femeie în vârstă de 72 de ani, care prezenta arsuri la membrele superioare şi la nivelul feţei, a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Alte două victime au suferit atacuri de panică şi după acordarea primului ajutor medical au refuzat transportul la spital.

Cauza producerii exploziei este în curs de stabilire, precizează ISU Ialomiţa.