Explozie la Spitalul Movila din Ploiești. O pacientă se află în stare gravă UPDATE

Potrivit sursei citate, explozia nu a fost urmată de incendiu și a avut loc într-un salon al spitalului. O femeie de aproximativ 80 de ani a suferit arsuri. Deocamdată nu s-a stabilit exact împrejurările producerii deflagraţiei.

26 feb. 2024, 15:05
Explozie la Spitalul Movila din Ploiești. O pacientă se află în stare gravă UPDATE

UPDATE:  ”Victima era in comă in momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen”, anunţă ISU Prahova. Instituţia precizează că femeia prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul cailor aeriene. ”Va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti”, a mai transmis ISU Prahova.

UPDATE: ISU Prahova anunţă, luni, o explozie neurmată de incendiu într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti – Spitalul Movila.

”Pacientă de sex feminin, aproximativ 80 ani, a suferit arsuri. Este singura victimă, este conştientă, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală”, anunţă ISU Prahova.

O explozie s-a produs la Spitalul Movila, secția exterioară a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, luni după prânz, 26 februarie. Potrivit ISU Prahova, o bătrână a suferit arsuri grave.

Ce este moartea clinică și ce se întâmplă în lumea de dincolo! Medicul Dumitru Dulcan aruncă bomba: „Se miră că nu pot fi văzuţi şi auziţi de nimeni”
Potrivit sursei citate, explozia nu a fost urmată de incendiu și a avut loc într-un salon al spitalului. O femeie de aproximativ 80 de ani a suferit arsuri. Aceasta este singura victimă, fiind conștientă, dar cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corporală.

”Se deplasează la fața locului ambulanța de terapie intensivă mobilă. De asemenea, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Împrejurările producerii deflagrației vor fi stabilite ulterior, nu le cunoaștem cu exactitate.”, a transmis ISU Prahova.

Medicii refuză salarii de 15.000 lei /lună. Managerul a plusat la 16.000 lei și pune anunț de angajare în pomi şi pe stâlpi