Explozii puternice în judeţul Argeş. Un tânăr a ajuns la spital cu arsuri grave, iar o femeie a suferit un atac de panică

O explozie a avut loc luni dimineaţă, într-o localitate din Argeş. Un tânăr de 25 de ani a ajuns cu arsuri şi răni grave la spital, din cauza deflagraţiei. Tot luni, o altă explozie a spulberat pur şi simplu un chioşc de ziare.

RomaniaTV.net
05 mart. 2018, 08:22
Explozii puternice în judeţul Argeş. Un tânăr a ajuns la spital cu arsuri grave, iar o femeie a suferit un atac de panică

Potrivit primelor informaţii, tânărul voia să aprindă o sobă cu benzină, însă aceasta a explodat, fără a provoca un incendiu.

Tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Argeș, pentru îngrijiri medicale. Starea lui este una gravă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a intervenit în luni dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un chioșc de ziare. În timpul incendiului a explodat și o butelie aflată în chioșc. Potrivit sursei citate, vânzătoarea, în vârstă de 69 de ani, a suferit un atac de panică și arsuri minore la mâini, scrie epitesti.ro.

A refuzat să fie transportată la spital. Au intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Pompierii vor stabili cauza incendiului.

Citeşte şi Explozie puternică în TIR, 2 bărbaţi arşi de vii în cabină. O butelie a sărit în aer