Explozie puternică în Voluntari. Mai multe case au fost afectate

O explozie puternică s-a produs, joi după-amiază, în oraşul Voluntari din Ilfov. Mai multe case au fost afectate. Potrivit primelor informaţii nu au fost victime.

20 ian. 2022, 16:03
Explozie puternică în Voluntari. Mai multe case au fost afectate

Explozie puternică în Voluntari. O betonieră a explodat, joi după-amiază, pe o stradă din oraşul în care primar este Florentin Pandele.

Explozie puternică în Voluntari

Citeşte şi Două persoane, găsite moarte într-o casă cuprinsă de un incendiu. Tragedie în Dâmboviţa

O betonieră a explodat, joi după-amiază, în orașul Voluntari, pe strada Cernavodă. Potrivit primelor informaţii, toate casele din imediata apropiere au fost afectate.

Până la ora transmiterii acestei știri, nu au fost raportate victime.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în orașul Voluntari s-a auzit o explozie, de la o fabrica de ciment din localitate. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Voluntari, pentru efectuarea de activități specifice, unde au constatat că ar fi fost anumite probleme la instalația de umplere a unui siloz.

În urma defecțiunii, o cantitate de praf de ciment s-a împrăștiat în atmosferă și s-a depus pe imobilele din proximitatea statiei de betoane. În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

Polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au transmis joi autoritățile.

Citeşte şi Explozie catastrofală a unei cisterne. Carnagiu în trafic, sunt cel puţin 54 de morţi VIDEO


loading...
Partenerii noștri