EXPLOZIE PUTERNICĂ într-un bloc din Timişoara. Un cetăţean chinez, în stare gravă la spital

Panică într-un bloc din Timişoara. Un cetăţean chinez a ajuns în stare gravă la spital după ce o explozie puternică i-a devastat apartamentul. Casa a luat apoi foc. Totul s-a întâmplat din cauza unei acumulări de gaze.

23 ian. 2014, 06:35
EXPLOZIE PUTERNICĂ într-un bloc din Timişoara. Un cetăţean chinez, în stare gravă la spital

Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul cinci al unui bloc din Timişoara. Oamenii au simţit întâi miros de gaz şi au alertat autorităţile. N-a apucat să vină însă nimeni. Un cetăţean chinez care stătea în imobil a aprins aragazul. A urmat o explozie puternică, potrivit România TV.

Am auzit o bubuitură puternică şi nu ştiam ce s-a întâmplat. Am deschis repede uşa şi am văzut o flacără şi foarte mult fum„, a declarat unul dintre locatari.

A fost vorba de o acumulare de gaze, o explozie urmată de incendiu. A fost vorba de o scăpare de gaz la nivelul etajului cinci„, a declarat căpitanul Lucian Mihoc de la ISU Timiş.

Un cetăţean chinez, al cărui apartament a fost distrus de explozie, a ajuns la spital cu arsuri grave. „Am primit un pacient ars. Pacientul este într-o stare critică, am reuşit să îl stabilizăm„, a declarat medicul de gardă de la Spitalul Judeţean Timişoara, Cosmin Munteanu.

Alimentarea cu gaz în zonă a fost oprită. Autorităţile fac verificări să afle dacă structura de rezistenţă a blocului a fost afectată.

Citeşte şi: SINUCIGAŞ, la un pas să arunce un bloc în aer: A spart o ţeavă de gaze atunci când a căzut de la etaj