Explozie puternică la un restaurant japonez. O persoană a murit şi alte 17 au fost rănite VIDEO

O persoană a decedat şi alte 17 au fost rănite în urma unei explozii puternice provocate joi dimineaţa, la un restaurant din Koriyama, Prefectura Fukushima din Japonia, potrivit presei locale. 

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 05:18

Explozia s-a produs la un restaurant de tip hot pot, shabu shabu, în jurul orei 9 dimineața, într-o zonă cu case și restaurante, și se crede că a fost cauzată de o scurgere de gaz, potrivit poliției și pompierilor. Localul era în curs de renovare şi trebuia să se redeschidă vineri, potrivit proprietarului său, grupul Colowide Co, care operează un lanţ de restaurante.

Doi angajați de la o bancă și doi clienți au fost răniți şi au fost transportaţi la spital. Compania a emis un comunicat prezentând scuze victimelor şi a declarat că lucrează cu autorităţile pentru a determina cauza, potrivit japantimes.co.jp

Citeşte şi: Explozie la un bloc de apartamente din Bucureşti! Oameni scoşi pe braţe din imobil FOTO

Mass-media au arătat imagini ale restaurantului distrus, ferestrele sparte ale clădirilor din apropiere şi bucăţi de metal şi sticlă împrăştiate în jur.

Unii utilizatori pe Twitter au declarat că au auzit un zgomot puternic în momentul exploziei şi mirosea a gaz. Un angajat al unei bănci locale situat la 100 de metri distanță de locul exploziei a declarat că şi clădirea băncii a fost deteriorată.

Citeşte şi: Un bărbat a ieşit la plimbare „îmbrăcat” doar cu o mască! Cum au reacţionat trecătorii

„Nu am avut niciodată un impact atât de puternic, cu acest zgomot asurzitor”, a spus el.

Un localnic în vârstă de 63 de ani a văzut fum alb, ridicându-se în jurul locului exploziei și geamuri sparte împrăștiate.

„Am auzit un sunet ca ceva căzând pe casa mea și am simțit o puternică agitare”, a spus el.


loading...