Exploziile de la Crevedia – Mama patronului stației GPL, declarații uluitoare: „Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?”

Petra Doldurea, mama patronului stației GPL de la Crevedia, a făcut primele declarații despre tragedia în care 56 de persoane au fost rănite și alte două și-au pierdut viața.

28 aug. 2023, 08:47
Exploziile de la Crevedia – Mama patronului stației GPL, declarații uluitoare: „Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar?”
Declarații halucinante făcute de mama patronului stației GPL de la Crevedia

Petra Doldurea, soția edilului din Caracal, a avut o abordare neobișnuită în momentul în care a fost întrebată despre tragicul incident de la Crevedia, soldat cu pierderea a două vieți și rănirea a 56 de persoane.

Familia Doldurea deține o avere considerabilă. Edilul și soția sa locuiesc într-unimobil de aproape 400 de metri pătrați. În timpul exploziilor de la Crevedia, Ion Doldurea se afla în străinătate, iar soția sa rămăsese singură acasă.

Citește și: Primarul din Caracal, al cărui fiu deține stația GPL de la Crevedia, se suspendă din PSD: „Sunt puternic afectat și îndurerat”. Marcel Ciolacu: ”Eu nu trebuie să iau legătura cu tatăl nimănui”

Îmbrăcată într-o rochie de casă și cu șorț de bucătărie, Petra Doldurea mătura pavajul din curte când a fost surprinsă de jurnaliști.

„Ce vreți? Copilul meu nu e fiu de beizadea, Uitați-vă la mine, așa arată o soție de primar? Uitați-vă la mâinile mele, să se vadă ce muncite sunt”, a spus femeia.

Întrebată dacă crede că fiul ei, proprietarul stației GPL de la Crevedia, poartă vreo responsabilitate pnetru evenimentele petrecute, femeia a răspuns:

„Nu-mi puneți mie astfel de întrebări. Eu nu știu nimic. Nu mai stau cu băiatul meu de 14 ani. Să spună cei care fac ancheta. Băiatul meu este acolo, la Crevedia. Eu nu știu nimic”, a declarat Petra Doldurea.

Citește și: Stația GPL, care aparţine fiului primarului din Caracal, funcționa ilegal. Primar Crevedia: „Nu mai aveau voie să vândă la butelii”

Primarul din Caracal se suspendă din PSD. Edilul a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că în urma acestei tragedii care a șocat o țară întreagă renunță la orice funcţie politică pe care o deține.

În cadrul unui interviu acordat reporterilor România TV, Ion Doldurea, întrebat dacă este conștient de gravitatea situației, a spus: „Știu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”, a precizat edilul.

Edilul a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că în urma acestei tragedii care a șocat o țară întreagă renunță la orice funcţie politică pe care o deține.