EXTRA REDUCERI la NISSA. Daca achiziţionezi un produs cu o reducere de până la 50% ai un extra discount de 20%

Cea mai bună destinaţie de shopping pentru acest sfârşit de săptămână este la NISSA! Găseşti sute de modele de rochii de ocazie şi doar acum ai EXTRA REDUCERI DE 20% la produsele deja reduse cu -50%!

05 aug. 2015, 12:53
EXTRA REDUCERI la NISSA. Daca achiziţionezi un produs cu o reducere de până la 50% ai un extra discount de 20%

Incepand de astazi doar in magazinele NISSA si online daca achizitionezi un produs cu o reducere de pana la 50% ai un extra discount de 20% din pretul deja redus, astfel poti sa faci o economie substantiala in bugetul tau de cumparaturi! Campania este valabila in perioada 05.08-10.08.2015 in limita stocului disponibil!

Cuvintele cheie pentru colectia NISSA sunt: COMFORT, NATURA, FEMINITATE, ROMANTA, GRAFIC, MODERN, CONTEMPORAN,CLASIC-CHIC, INSPIRANT, DETALII, INCREDERE, INDRAZNEALA.

Iar cand vine vorba de rochii de ocazie, cu siguranta alegerea cea mai buna este NISSA!

Printurile sunt inspirate din natura in cea mai frumoasa forma a ei, paduri tropicale, campuri de de maci si trandafiri, libelule si fluturi, toate acestea combinate cu forme geometrice si printuri grafice. Pentru un tablou complet am asezat aceste printuri pe cele mai comode materiale din fibre naturale cu matase, bumbac, in sau vascoza.

NISSA creeaza cele mai frumoase tinute de seara, combinand atingerea sifonului de matase cu elemente create manual, dantele si organza, cristale si paiete.

NISSA iti recomanda o terapie de shopping si rasfat in acest weekend in magazinele din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Piata Romana, Fashion Outlet Militari), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara (Iulius Mall) si online pe www.shop.nissa.ro pentru cele mai frumoase rochii de seara din noua colectie si pentru reducerile de EXTRA 20% la produsele deja reduse cu pana la 50%).