EXTRAVAGANŢE la nunta Biancăi Drăguşanu. Cum se vor RĂSFĂŢA cei doi miri

Extravaganţe la nunta Biancăi Drăguşanu. Ea a dezvăluit într-o emisiune TV că rochia de mireasă costă peste 5.000 de euro şi e realizată dintr-o dantelă fină franţuzească. Bianca şi soţul ei se vor răsfăţa după nuntă într-un apartament de lux şi vor fi trataţi regeşte de personalul hotelului unde vor fi cazaţi.

RomaniaTV.net
26 sept. 2013, 06:27
EXTRAVAGANŢE la nunta Biancăi Drăguşanu. Cum se vor RĂSFĂŢA cei doi miri

„Am o rochie de mireasă frumoasă, pe care am visat-o dintotdeauna, e dintr-o dantelă franţuzească, fină, făcută special pentru mine. Valorează foarte mult, peste 5.000 de euro”, a declarat Bianca Drăguşanu la emisiunea „La Măruţă”.

Înainte de nuntă, Bianca şi Victor vor dormi separat într-un hotel de lux, la etaje diferite. După nuntă, însă, amândoi vor avea parte de un răsfăţ regal.

Până atunci, nunta Biancăi pare să fi declanşat un adevărat scandal. Patriarhia nu a fost de acord ca slujba de cununie să fie oficiată în altă parte decât în biserică.

O simplă dorinţă de-a mea s-a transformat într-un circ (…) Fac ce trebuie să fac. Nu-l sfidez pe Dumnezeu, sunt Bianca Slav şi mă supun regulilor bisericii  (…) M-am gândit ce voi face: n-o să mă duc pe tocuri, o să-mi iau ciorapii medicinali, nu mai contează. Mă duc în biserică”, a mai spus Bianca.

În drumul spre altar, Bianca trebuie să treacă peste încă un hop. Patriarhia nu este de acord ca Nicoleta Luciu şi soţul ei să fie naşii Biancăi şi ai lui Victor, pe motiv că aceştia sunt catolici.

„Ce să zică naşa. Naşa este şocată (…) La mine la biserică, voi fi alături de cele două perechi de naşi, mă cunună cealaltă pereche, dar Nicoleta este naşa mea de suflet şi va rămâne”, a precizat modelul.

Când a aflat de acest nou hop, Bianca ar fi fost dispusă să-şi schimbe religia. S-a răzgândit însă repede.

„Nu sfidez pe nimeni. Lăsaţi-mă în pace şi vedeţi-vă de vieţile voastre! Punct şi de la capăt! Nu trec la altă religie„, a decis Bianca.