Fă-ţi testul cactusului şi află cum îţi "înţepi" adversarii

Publicat: Joi, 22 Octombrie 2015 14:53 // Actualizat: Joi, 22 Octombrie 2015 14:53 // Sursa: romaniatv.net

Îţi place competiţia şi nu eşti ranchiunoasă cu adversarii tăi sau, mai degrabă, eşti genul care îşi sabotează rivalii? Testul cactusului te dă de gol! Alege, din imaginea de mai jos, cactusul preferat şi citeşte apoi interpretarea!

Foto: feminis.ro

1. Savurezi fiecare clipă a vieţii. Eşti curajoasă şi îţi plac provocările. Munceşti din greu şi eşti foarte creativă, mai ales în situaţiile limită. Îţi place să conduci, nu să fii condusă aşa că eşti dispusă să dovedeşti că meriţi o funcţie de conducere. Dacă e necesar, îţi vei înţepa adversarii, însă fără ca aceştia să îşi dea seama.

TESTUL CASEI: Alege casa care îţi place şi vezi ce spune despre tine

2. Eşti foarte organizată şi atentă la detalii. Pui mare preţ pe valorile morale şi nu crezi că merită să renunţi la scrupule pentru a câştiga. Cel mai important e să fii împăcată cu tine. Dacă ai ceva de spus despre unul dintre rivalii tăi o vei face chiar de faţă cu acesta.

3. Nu faci nimic din ce ţi se pare că nu are sens. Îţi place să acţionezi ghidată numai de logică, nu de ordine. Te preocupă soarta celor din jur şi eşti dispusă să te sacrifici chiar pentru bunăstarea acestora. Nu îţi plac "înţepăturile" şi pui preţ pe comunicare şi armonie la locul de muncă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 oct 15:14
...rivalii? Testul cactusului te dă de gol! Alege, din imaginea de mai jos, cactusul preferat şi citeşte apoi interpretarea! Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
22 oct 15:03
...rivalii? Testul cactusului te dă de gol! Alege, din imaginea de mai jos, cactusul preferat şi citeşte apoi interpretarea! Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H