FABULOS! Cât costă o porţie de paste carbonara la campingul Sandalandala din Vama Veche! Sunt mai scumpe ca la Casa di David!

Dacă vă aflaţi în Vama Veche şi vă loveşte pofta de paste carbonara, aveţi toate şansele să vă piară această poftă. Asta pentru că pentru o porţie de paste scoţi din buzunar o mică avere.

07 aug. 2022, 00:07
FABULOS! Cât costă o porţie de paste carbonara la campingul Sandalandala din Vama Veche! Sunt mai scumpe ca la Casa di David!

O porţie de paste carbonara este oricând bine-venită! Dar când preţul ei este unul astronomic, îţi piere şi foamea, şi pofta. Apoi te mai uiţi o dată la meniu pentru că ţi se pare ireal şi, când te convingi că în faţa ochilor tăi stau, totuşi, două cifre 7, iei decizia de… a nu-ţi mai fi foame sau, în cel mai bun caz, de a te orienta către ceva un pic mai accesibil.

Preţurile în Vama Veche sunt departe de a fi accesibile, dar, în unele restaurante, acestea întrec orice imaginaţie. La restaurantul Sandalandala din Vamă, porţia de paste carbonara costă nici mai mut, nici mai puţin de 77 de lei. Nu sunt poleite cu aur şi nici ingredientele nu sunt aduse din vreo altă galaxie. Cu toate astea, fix atât trebuie să scoţi din buzunar.

paste carbonara

Citeste si Prima pizza cu foiţă de aur în Italia, făcută de un român. Cât costă şi ce ingrediente conţine

Cât costă un meniu cu şniţel şi cartofi prăjiţi în Mamaia

Stațiunea Mamaia rămâne și în acest an printre cele mai scumpe de pe litoral, atât la prețul unei nopți de cazare, dar și la suma achitată pentru a lua masa la un restaurant. Ştim cu toţi că preţurile sunt uriaşe în această staţiune, dar să dai pe una dintre cele mai banale mâncăruri o mică avere este de neconceput.

La un cunoscut restaurant din zona „Butoaie”, un șnițel vienez costă 89 de lei, iar porție de cartofi pai ajunge la 14 lei. În total, ar trebui să achitați la final 101 lei. Câți lei costă un șnițel cu cartofi prăjiți în Mamaia! O supă costă nu mai puţin de 79 de lei.

Cred că românii trebuie informați că există și terase unde o bere costă 6 lei, un suc 5 lei și o pizza costă 28 de lei. Pe scurt, sunt prețuri decente pe care oricine le poate plăti. Dacă facem reclamă numai la ce e scump, e logic că românii pleacă în Grecia în vacanță”, a declarat un patron de terasă din Mamaia pentru Gândul.

Citeste si Cât costă un prânz pe Transfăgărăşan. Surpriza avută de un turist: „Să mai mâncați în România!”