Fabulos! Cum a petrecut Florin Piersic de ziua sa, la 87 de ani

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți români, a petrecut în mare fel de ziua sa. Celebrul actor nu-și arată vârsta pe care o are.

28 ian. 2023, 12:02
Fabulos! Cum a petrecut Florin Piersic de ziua sa, la 87 de ani

De ziua sa, vineri, 27 ianuarie, Florin Piersic a petrecut pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, unde a jucat în celebra piesă „Străini în noapte”, alături de Medeea Marinescu.

Ca de fiecare dată, spectacolul s-a jucat cu casa închisă. Peste 800 de oameni, rude, prieteni, dar şi simpli spectatori i-au cântat îndrăgitului actor „La mulţi ani!”. De asemenea, la final marele artist a primit flori.

Spectacolul a durat mai bine de două ore, timp în care Florin Piersic a demonstrat încă odată că nu degeaba este unul dintre cei mai apreciați români din istorie.

 

Marea dorință a îndrăgitului actor, Florin Piersic

 

Actorul simbol al României a oferit o reacție, în urma show-ului, de ziua sa.

„E o bucurie pentru mine că am jucat ‘Străini în noapte’ pentru a 1.280-a oară. Îmi doresc… Dacă mă întrebaţi ce-mi doresc… Să fiu sănătos, să pot să merg înainte.

Astăzi am jucat cu o plăcere extraordinară şi recunosc, am avut emoţii. Am avut emoţii pentru că eu am întotdeauna emoţii când joc”, a comentat Florin Piersic, după spectacol.

Următoarele spectacole „Străini in Noapte” sunt programate petnru:

București, 30 ianuarie 2023, ora 19:00, TNB (SOLD-OUT).

București, 20 februarie 2023, ora 20:00, TNB.

Baia Mare, pe 4 aprilie 2023, ora 19:00, la ATP Tech Center.