FOTO Vera Wang are 73 de ani şi arată ca o puştoaică. Dieta neobişnuită a designerului: „Beau vodca cu un Big Mac”

Vera Wang are 73 de ani şi arată ca o puştoaică. Designerul a participat pentru SUA la Jocurile Olimpice, dar după ce a ratat prezența în lotul olimpic la finalul anilor '60 s-a îndreptat spre lumea modei, unde face furori cu creaţiile sale chiar şi acum, ajunsă la o vârstă venerabilă.
Alina Costache
09 nov. 2022, 11:19
FOTO Vera Wang are 73 de ani şi arată ca o puştoaică. Dieta neobişnuită a designerului:
Vera Wang are 73 de ani şi arată ca o puştoaică

Vera Wang are 73 de ani şi arată ca o puştoaică. Este o creatoare de modă americană cu sediul in New York, care de-a lungul carierei sale a dezvoltat un boutique de rochii de mireasă într-un imperiu de modă care se întinde pe o gama largă de categorii de produse – de la inele de logodnă până la produse cosmetice – la o varietate de preţuri, de la lux la piaţa de masă.

Vera Wang are 73 de ani şi arată ca o puştoaică

Nu doar cu creaţiile sale iese în evidenţă, ci şi cu fizicul său. Vera Wang a explicat că urmează o dietă total neobişnuită, care nu o îngraşă absolut deloc. Bineînţeles, aici are un rol foarte important şi gena, care pare să o ajute pe celebra creatoare de modă.

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință. Beau vodcă  și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri„, a spus Vera Wang, pentru Forbes.

Citeşte şi: Dieta cu care Dana Budeanu îşi menţine silueta de divă. Secretul care o ajută să nu se îngraşe, deşi mănâncă des tort: „Noaptea mănânc o felie de tort”

Vera Ellen Wang s-a născut şi a crescut în New York şi este de origine chineză. Părinţii ei s-au născut în China şi au venit in Statele Unite la mijlocul anilor ’40. Mama ei, Florence Wu (Wu Chifang), a lucrat ca traducătoare pentru Naţiunile Unite, în timp ce tatăl ei, Cheng Ching Wang (Wang Chengqing), absolvent al Universităţii Yanjing si MIT, deţinea o companie de medicamente.

Designerul a participat la Seminarul Prietenilor, a absolvit Şcoala Chapin în 1967, a participat la Universitatea din Paris şi a obţinut o diplomă în istoria artei de la Colegiul Sarah Lawrence. Vera a început să patineze la vârsta de opt ani. În timpul liceului, s-a antrenat cu partenerul James Stuart şi a concurat la Campionatele americane de patinaj artistic din 1968 din SUA. Ea a fost prezentată în „ Sports Illustrated ’s Faces in the Crowd” în numarul din 9 ianuarie 1968. Când nu a reuşit să facă echipa Olimpiadei SUA, a intrat în industria modei. Wang continuă să se bucure de patinaj, spunând: „Patinajul este multidimensional”.

Cum a devenit Vera Wang designer

Wang a fost angajat redactor la Vogue imediat după absolvirea Colegiului Sarah Lawrence, făcând-o cea mai tânără redactor la revista respectivă. A stat la Vogue 17 ani, plecând în 1987 pentru a se alătura Ralph Lauren , pentru care a lucrat timp de 2 ani. La 40 de ani, şi-a dat demisia şi a devenit un designer independent de rochii de mireasă.

Wang a creat rochii de mireasă pentru persoane publice precum Chelsea Clinto , Karenna Gore, Ivanka Trump, Campbell Brown, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham, Sarah Michelle Gellar, Avril Lavigne, Hilary Duff, Khloe Kardashian si Kim Kardashian. Ea a conceput costume pentru patinatori, printre care Nancy Kerrigan, Michelle Kwan, Evan Lysacek, Nathan Chen.

Pe 23 octombrie 2001 , a fost lansată cartea ei, Vera Wang on Weddings. În iunie 2005, ea a câştigat Consiliul designerilor de modă din America (CFDA) Designer de îmbrăcaminte pentru femei al anului. La 27 mai 2006, Wang a fost distins cu Andre Leon Talley Lifetime Achievement Award de la Savannah College of Art and Design.

În 1990, şi-a deschis propriul salon de design în hotelul Carlyle din New York, care prezintă rochiile de mireasă înregistrate. De atunci, a deschis buticuri de mireasă în New York, Londra, Tokyo şi Sydney şi şi-a extins brandul prin colecţiile sale de parfum, bijuterii, ochelari, încălţăminte şi articole de uz casnic, potrivit Fashion365.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!