Facebook explodează când se difuzează Vocea României şi X-Factor

Vocea României și X-Factor încing rețelele sociale. Facebook explodează în zilele cu emisiuni.

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 08:37
Facebook explodează când se difuzează Vocea României şi X-Factor

Vocea României și X-Factor au un impact major asupra activității de pe rețelele sociale. Potrivit unui studiu Facebrands realizat pentru perioada 1-18 noiembrie, paginademedia.ro scrie că activitatea pe Facebook, pe conturile celor două emisiunii, crește puternic în zilele în care emisiunile sunt difuzate.

Vocea României are fani mai activi decât X- Factor. Pe 16 noiembrie, au fost peste 6.300 de fani implicați pe Facebook. Vârful X-Factor a fost de 2.600 de fani implicați într-o zi.

Pagina de Facebook a X-Factor este „alimentată” cu mult mai multe postări decât cea a Vocii României. În trei săptămâni, administratorii contului X-Factor au avut aproape 500 de materiale (linkuri, fotografii, filme sau statusuri). În același timp, pe contul Vocii au fost sub 200 de materiale postate.

CITEŞTE ŞI Cheloo, implicat într-un scandal uriaş. CNA are de rezolvat sute de reclamaţii la adresa juratului X Factor

Pagina de Facebook Vocea României postează mai puțin, dar are fani mai activi. X-Factor postează mai mult, dar nivelul de implicare este mai mic.

  • LA X-FACTOR. În fiecare duminică, pe contul X-Factor sunt 70-80 de materiale noi (față de 30 în cursul săptămânii). Cele mai multe, aproximativ jumătate, sunt fotografii.
  • VOCEA ROMÂNIEI. Postările de pe contul Vocea României nu trec de 35 într-o zi cu emisiune. În celelalte zile, activitatea este foarte redusă: 5-10 postări diverse.

Citeşte şi: X FACTOR. Homosexualul ATACAT de Cheloo îi dă REPLICA rapper-ului