Facebook lansează o reţea socială destinată studenţilor

Facebook testează un nou produs destinat elevilor şi studenţilor. Facebook Campus este o reţea socială destinată studenţilor din aceeaşi facultate şi este testată deja în 30 de universităţi din Statele Unite, conform Mediafax.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 06:22
Facebook lansează o reţea socială destinată studenţilor

Studenţii au un mediu social în care pot comunica, crea şi organiza grupuri tematice, pot organiza evenimente şi pot primi mesaje din partea conducerii administrative. În prezent, reţeaua este disponibilă în 30 de colegii din Statele Unite, aceasta este folosită pe baza unei adresa de email @edu şi va fi accesată din cadrul aplicaţiei Facebook, unde va deveni una din multele secţiuni ale tab-ului More.

Citeşte şi: Imagini terifiante! Un bărbat de 33 de ani s-a sinucis LIVE pe Facebook. Tik Tok se chinuie să şteargă clipurile VIDEO

Deşi s-ar putea adresa şi altor categorii de oameni prin astfel de reţele sociale, Facebook începe cu studenţii deoarece are o problemă cu îmbătrânirea bazei sale de utilizatorii. Tinerii par să prefere alte aplicaţii, precum Snapchat, Instagram şi TikTok.