Facebook Messenger. Vei putea conversa pe Facebook Messenger fără a te conecta pe Facebook

Facebook Messenger. Printr-o pagină web dedicată, popularul Facebook Messenger poate fi folosit pe un Mac sau PC fără să mai intraţi pe profilul vostru de Facebook.

RomaniaTV.net
09 apr. 2015, 12:45
Facebook Messenger. Vei putea conversa pe Facebook Messenger fără a te conecta pe Facebook

Facebook Messenger. Indiferent dacă aveţi sau nu o voinţă de fier, este inevitabil să nu fiţi distraşi în momentul în care deschideţi o pagină de Facebook. Tentaţia de a da un pic de scroll pentru a vedea ce se ascunde câţiva centimetri mai jos este incomensurabilă. Partea bună este însă că, de acum înainte, dacă vreţi doar să vă conversaţi cu prietenii, puteţi evita website-ul Facebook.com.

Facebook Messenger.  Astfel, nu mai aveţi treabă cu newsfeed-ul, cu pozele din vacanţă ale prietenilor, invitaţii la jocuri sau postări de meme-uri. Chiar şi dacă sunteţi în faţa unui computer, nu doar pe Messenger pe iPhone, Android sau Windows Phone, vă puteţi axa doar pe conversaţii.

Citeşte şi Cum îţi păstrezi contul de Facebook în siguranţă

Facebook Messenger.  Deşi au existat câteva zvonuri pe marginea acestei tranziţii radicale, surpriza a fost foarte mare când Mark Zuckerberg a anunţat noua pagină web messenger.com.

Facebook Messenger. Accesibilă gratuit, desigur, aceasta nu include neapărat o interfaţă revoluţionară, ci este mai degrabă o extensie a variantei pe care o vedeţi pe un iPad sau orice tabletă cu Android.

Continuarea pe Playtech.ro.