Facebook Paper: Aplicaţia care va revoluţiona felul în care citeşti ştirile online

Facebook Paper, în traducere "Ziarul Facebook", ar putea detrona cele mai populare aplicaţii pentru citirea ştirilor pe telefonul mobil, tabletă şi browsere web. Aplicaţia Facebook Paper ar putea fi lansată săptămâna viitoare şi se estimează că va intra direct în topul aplicaţiilor de profil.

15 ian. 2014, 08:55

Facebook Paper este noua găselniţă a popularei reţele de socializare Facebook. Aplicaţia va fi lansată în curând şi va fi similară popularei aplicaţii Flipboard, potrivit recode.net. Facebook Paper va agrega ştiri din principalele publicaţii internaţionale şi va oferi utilizatorilor şansa de a-şi personaliza „Ziarul” în funcţie de interese.

Surse din industrie spun că proiectul a fost lansat de Facebook cu ani în urmă, într-o încercare de schimbare a News Feed-ului, pagina pe care utilizatorii Facebook o văd imediat după ce se loghează. Ideea a fost însă abandonată, pentru a fi reluată mai târziu în forma Facebook Paper.

Facebook Paper pare fi o certitudine potrivit surselor din industrie, deşi, oficial, purtătorul de cuvânt al Facebook a refuzat să comenteze.

Facebook a schimbat şi News Feed-ul recent, facilitând afişarea mai multor ştiri interesante, în defavoarea imaginilor.

Citeşte şi Facebook Login: Cum se fură parolele de Facebook şi cum să te protejezi