FACEBOOK, sondaj despre Covid 19 în România. Tu ai răspuns la întrebări?

Reţeaua de socializare îi chestionează pe români în legătură cu coronavirusul.

RomaniaTV.net
25 iul. 2020, 11:50

Facebook se implică masiv în lupta anti-Covid chiar şi în România. Reţeaua de socializare a intensificat eforturile pentru a opri promovarea teoriilor conspirației care leagă boala COVID-19 de tehnologia 5G , după ce cercetările au evidențiat un „cocktail toxic” al grupurilor de extremă dreapta care incită la atacul infrastructurii de telecomunicații, au declarat reprezentanții rețelei sociale, pentru The Guardian.

În România, Facebook a realizat un sondaj cu întrebări foarte concrete despre pandemia de Covid 19 şi obiceiurile utiulizatorilor reţelei.

Vă prezentăm în galeria foto chestionarul complet al Facebook. 

Emoticon special în pandemia de Covid

”Like”, ”love”, ”sad”, ”wow” – sunt doar câteva dintre reacțiile pe care utilizatorii de Facebook le au la dispoziție încă de la începutul anului 2016. Pandemia de COVID-19 a determinat compania să mai adauge o reacție, special făcută pentru momentul dificil prin care umanitatea trece.

Începând cu sfârșitul lunii aprilie, userii rețelei de socializare vor putea să le arate celor dragi că le poartă de grijă, chiar și de la distanță, prin reacția ”care” (grijă”. Aceasta va fi reprezentată printr-o față care îmbrățișează o inimă, arată Pocket-lint.com.