FACEBOOK ştie când TE DESPARŢI şi când TE ÎNDRĂGOSTEŞTI

FACEBOOK. Dacă credeai că Facebook este doar un alt website pe care îţi petreci o parte din timpul liber, te-ai înşelat. Cea mai populată reţea de socializare din lume este mai puternică decât te-ai fi aşteptat.

RomaniaTV.net
17 feb. 2014, 17:31

FACEBOOK foloseşte comportamentul tău online pentru a prezice când şi cu cine vei începe o relaţie de iubire – iar predicţiile sunt şocant de exacte. Dezvăluirea a fost făcută chiar de reprezentanţii companiei care au făcut public şi un grafic al iubirii pe Facebook.

ORICINE O POATE VEDEA: Cum să ştergi istoria căutărilor tale pe Facebook FOTO

În funcţie de numărul de postări pe care utilizatorii le fac pe Facebook, reţeaua de socializare ştie dacă tocmai ai început o relaţie de iubire şi dacă urmează să-ţi schimbi statutul din „Singur” în „Într-o relaţie”.

DE NERECUNOSCUT: Cum arătau CELE MAI TARI site-uri DIN LUME atunci când au fost lansate FOTO

Din momentul în care doi utilizatori Facebook încep o relaţie, interacţiunile dintre ei cresc în număr. Următoarea etapă este scăderea numărului total de postări pe care cei doi le fac pe reţeaua de socializare, lucru explicat de faptul că petrec mai mult timp împreună şi au mai puţin chef să socializeze online cu alţii, explică reprezentanţii Facebook, citaţi de Telegraph.co.uk.

(w460) Facebook

Ce poţi să afli, despre un tip pe care îl placi, de pe pagina lui de Facebook

Un alt criteriu folosit de analiştii Facebook pentru a determina dacă o persoană este singură sau într-o relaţie a fost numărul de cuvinte pozitive folosite în status-uri. Potrivit datelor agregate de Facebook, persoanele care sunt într-o relaţie de iubire folosesc mai multe cuvinte asociate cu emoţii pozitive decât cele singure.

(w460) Facebook

Facebook a observat, de asemenea, că imediat după ce o persoană îşi modifică statutul din „Într-o relaţie” în „Singur”, interacţiunea cu ceilalţi urilizatori creşte în medie cu 225%.

Facebook poate prezice cât timp vor dura relaţiile sentimentale ale utilizatorilor săi