DE NERECUNOSCUT: Cum arătau CELE MAI TARI site-uri DIN LUME atunci când au fost lansate FOTO

Internetul a evoluat enorm în ultimii 25 de ani, astfel încât este uşor să uitam cum arătau website-uri precum Google, Youtube sau Facebook atunci când au fost lansate.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 08:05

GOOGLE a fost lansat în anul 1996 de Larry Page şi Sergey Brin, pe atunci, doctoranzi la Universitatea Standford din California. În câţiva ani, Google a devenit cel mai folosit motor de căutare din lume. Fotografia de mai jos este una dintre cele mai vechi imagini cu Google, potrivit telegraph.co.uk.

(w400) Google in

GOOGLE lansează Google Maps Gallery, un atlas online INEDIT

FACEBOOK a împlinit anul acesta 10 ani de existenţă. Dacă iniţial reţeaua de socializare era disponibilă doar studenţilor din universităţile americane, astăzi Facebook numără peste un miliard de utilizatori. Iată cum arăta Facebook la începuturi.

(w400) Facebook �

Facebook ÎNCHIDE unul dintre serviciile adresate utilizatorilor. Vezi cum te afectează

YAHOO a fost creat de studenţii în inginerie David Filo şi Jerry Yang în 1994. Iniţial, Yahoo a fost menit să servească drept ghid al internetului. Astăzi, Yahoo oferă multe servicii, printre care cel mai popular fiind Yahoo Mail.

(w400) Yahoo in 1

Yahoo!, victimă a unui atac cibernetic. Atenţie la parole de MAIL ŞI MESSENGER!

YOUTUBE este unul dintre cele mai tinere site-uri din această listă, însă a devenit rapid unul dintre cele mai accesate pagini din lume. Iată cum arăta gigantul clipurilor video în urmă cu nouă ani.

(w400) Youtube in

Ce videoclipuri de pe Youtube au preferat românii în 2013: Descoperă surpriza din top 10

WIKIPEDIA, enciplopedia online lansată în 2001, a schimbat modul în care lumea caută informaţia online. Deşi nu s-a schimbat foarte mult în cei 13 ani de existenţă, Wikipedia găzduieşte astăzi peste 30 de milioane de articole.

(w400) Wikipedia

O companie şi-a propus să tipărească Wikipedia