Singur Acasă se „bate” cu Las Fierbinţi. Celebrul film se va difuza la Antena 1

Singur Acasă se "bate" cu Las Fierbinţi. Faimoasa casă din "Singur acasă" se poate închiria prin Airbnb. O adevărată surpriză pentru fanii filmului care încă cucereşte inimile la difuzarea lui, în perioada sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât atât, unul dintre actori va întâmpina oaspeţii.

02 dec. 2021, 16:36
Singur Acasă se „bate” cu Las Fierbinţi. Celebrul film se va difuza la Antena 1
Singur Acasă se "bate" cu Las Fierbinţi

Singur Acasă se „bate” cu Las Fierbinţi. Faimoasa casă din „Singur acasă” se poate închiria prin Airbnb. Oferta este valabilă pentru o singură noapte, pe 12 decembrie, pentru patru persoane, iar licitația pornește de la 25 de dolari și începe pe 7 decembrie, potrivit abcnews.com.

Airbnb promite oaspeților o grămadă de surprize, de la capcane până la întâlnirea cu tarantula lui Buzz, dar și cea mai bună pizza din Chicago.

Și chiar actorul care a jucat rolul lui Buzz este cel care va întâmpina oaspeții.

Citeşte şi: Kevin din „Singur Acasă” a devenit tată. Actorul Macaulay Culkin are o fetiţă

Singur Acasă se „bate” cu Las Fierbinţi

În acest an, filmul „Singur acasă” va fi difuzat de Antena 1, după ce, ani rând, a fost la Pro TV.

În luna decembrie, vom avea Singur Acasă versus Las Fierbinţi în zilele de sâmbătă. Astfel, vor fi trei dueluri de acest fel în luna decembrie. Zilele de difuzare sunt:

– 4, 11 şi 18 decembrie, de la ora 20:00. În aceste zile, Pro TV va avea Las Fierbinţi şi Antena 1 va difuza Singur Acasă.

Antena 1 a luat Singur Acasă de la Pro TV, însă doar pentru un an. Potrivit Paginademedia.ro, filmul Singur Acasă se întoarce la Pro TV în 2022.