Falşii inspectori de la Casa de Pensii, care au jefuit o bătrână, prinşi pe A2 VIDEO

Poliţiştii bucureşteni au prins trei hoţi din locuinţe după o urmărire ca-n filme pe Autostrada Soarelui. Cei trei i-au furat unei bătrâne din Constanţa bani şi bijuterii de peste 3.000 de lei. Bărbaţii s-au dat drept inspectori de la Casa de Pensii. Păgubita, o bătrână de 87 de ani, i-a crezut pe cei doi că au venit cu un ajutor bănesc pentru sărbători şi i-a poftit în casă. În timp ce unul îi cerea femeii datele personale, celălalt i-a furat economiile pe care le ţinea într-o cutie de bomboane.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 06:20
Falşii inspectori de la Casa de Pensii, care au jefuit o bătrână, prinşi pe A2 VIDEO

O femeie în vârstă de 87 de ani din Constanţa a rămas fără bani şi bijuteri, după ce trei bucureşteni au intrat în locuinţa sa, pretinzând că sunt inspectori ai Casei de Pensii. Hoţii au fost, însă, prinşi de Poliţie câteva ore mai târziu.

Cei trei tineri au acţionat după un plan foarte bine pus la punct. Doi dintre ei au intrat în casa bătrânei şi i-au zis că trebuie să primeasca 100 de lei cadou de la Casa de Pensii de Sărbători. Unul dintre ei a scos o bancnotă de 200 de lei şi a rugat-o pe bătrână să îi schimbe pentru a vedea unde ţine banii.

De aici, şi-a preluat rolul celălalt tânăr care a chemat-o pe femeie în bucătărie pentru a-i lua datele, în timp ce colegul său i-a furat din casă toţi banii şi bijuteriile din casă. Imediat, cei doi au plecat cu cel de-al treilea tânăr cu o maşină şi s-au făcut nevăzuţi până au dat de poliţişti în trafic la Cernavodă. Cei trei au fost blocaţi de maşinile poliţiei pe A2.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 3.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că activitatea infracţională a celor trei bucureşteni a fost supravegheată în lunile februarie şi martie de Poliţia Sectorului 6. Ei au vârste cuprinse între 30-45 de ani. Anchetatorii urmează să stabilească dacă cei trei au mai comis şi alte infracţiuni.