Falsul care a făcut înconjurul internetului: tatuajul cu excremente

Fotografia cu tatuajul făcut de un bărbat din Dayton, Ohio, din răzbunare prietenei sale care l-a înşelat circulă de luni bune pe internet, dar se pare că povestea e cusută cu aţa albă. Tatuajul reprezintă un morman de excremente cu muşte care roiesc în jurul lui.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 10:15
Falsul care a făcut înconjurul internetului: tatuajul cu excremente

După cum spune „legenda urbană”, “Rossie Brovent” i-a cerut prietenului ei “Ryan L. Fitzjerald,” să îi tatueze o scenă din “Narnia” pe spate. Dar prietenul ei avea alte planuri, pentru că tocmai aflase că ea îl înselase cu cel mai bun prieten al său. Aşa că în loc de un peisaj din Narnia el i-a tatuat pe spate un morman de excremente cu muşte care roiesc în jurul lui.

“Rossie” susţine că “Fitzgerald” a păcălit-o să bea o sticlă de vin ieftin si shot-uri de tequila, ceea ce a făcut-o să nu fie atentă la tatuaj.

Marţi a apărut chiar informaţia că Rossie Brovent cere daune de 100.000 de euro de la  Ryan Fitzjerald.

Fotografia care a circulat pe internet este chiar cea de mai sus, şi la prima vedere pare reală. Povestea cu Rossie şi Ryan a apărut acum 18 luni pe un blog numit “Worst Tattoo of the Day” (cel mai urât tatuaj al zilei).

Dar internauţii au descoperit rapid că poza apăruse chiar din decembrie 2009 pe un alt blog numit Ugliest Tattoos (cele mai urâte tatuaje).

Mai mult, nu există nicio plângere penală înregistrată în SUA de către “Brovent”, potrivit thesmokinggun.com.

Nici Rossie Brovent şi nici Ryan Fitzjerald nu apar în Nexis, cea mai mare bază de date nominală din SUA.