Familia Aurei Ion, studenta moartă în Apuseni, cere o altă expertiză

Publicat: Luni, 19 Octombrie 2015 16:10 // Actualizat: Luni, 19 Octombrie 2015 16:10 // Sursa: romaniatv.net

Familia Aurei Ion, cea care a murit în accidentul de avion din Munții Apuseni, a comentat raportul dat publicității de CIAS.

"Astăzi, 19 octombrie 2015, CIAS a prezentat familiei defunctei Aurelia Ion raportul final al investigaţiei accidentului ce a avut loc la 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni. Urmează ca, în cel mai scurt timp, familia Aureliei Ion să emită un punct de vedere cu privire la conţinutul Raportului emis de către CIAS, precum şi cu privire la numirile făcute la nivelul comisiei de investigaţie a accidentului. Faţă de acestea, familia urmează să solicite Ministerului Transporturilor verificarea membrilor comisiei de investigaţie, mai precis dacă aceştia îndeplineau criteriile impuse de lege pentru a putea efectua investigaţia accidentului", a scris Mariana Ciuca, sora cea mare a Aurei Ion, pe Facebook.

Dr. Sorin Ianceu, supravieţuitor al tragediei din Apuseni: Adrian Iovan rămâne un erou

Familia Aureliei Ion transmite că va continua toate demersurile începute, că ancheta penală trebuie să îşi urmeze cursul firesc pentru stabilirea împrejurărilor accidentului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

De asemenea, familia, prin avocat, a solicitat Parchetului administrarea mai multor probe, inclusiv efectuarea expertizei tehnice de specialitate.

Familia arată că, la data de 20 ianuarie 2014, niciuna dintre instituţiile implicate în eveniment nu a respectat întocmai legile, procedurile, regulamentele în vigoare la acel moment.

Copilotul lui Iovan, despre raportul tragediei din Apuseni: I-am sugerat să ne întoarcem, dar a refuzat

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
accident apuseni Aura Ion avion prăbuşit Apuseni CIAS raport CIAS tragedie Apuseni
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 oct 16:45
...Aurei Ion, cea care a murit în accidentul de avion din Munții Apuseni, a comentat raportul dat publicității de CIAS. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
19 oct 16:45
...Aurei Ion, cea care a murit în accidentul de avion din Munții Apuseni, a comentat raportul dat publicității de CIAS. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H